Michaela S. Overená identita

Michaela S.

Odpovedá do 6 hodín, na 17% správ
17% 6 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Michaela S.

Prijíma študentov

Doučovanie NJ & AJ pre úrovne A1-B2, príprava na umelecké školy, konzultácie portfólii, doučovanie literatúry, filozofie, dejín a dejín umenia

  • Doučuje aj online
  • Od  19 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 19 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Mám vyštudovanú Karlovu univerzitu, presnejšie fakultu Humanitných štúdii. Mám štátnice z filozofie, dejín, a spoločenských vied. Zameriavala som sa najmä na dejíny umenia, modernú filozofiu a psychológiu. Mám zo všetkých týchto predmetov aj vypracované obsiahle študijné materiály, ktoré rada poskytnem ďalej.

Doučovaniu jazykov sa venujem už 4 roky. Z nemčiny mám certifikát C1, potvrdený na Humboldt Univerzite v Berlíne, kde som študovala vrámci Erasmus +. Z angličtiny mám C1 maturitu a skúsenosti z doučovania v jazykovej škole v Bratislave.

Vo voľnom čase sa venujem najmä čítaniu, beletrii aj odborným, najmä filozofickým knihám, preto rada vysvetlím aj tieto predmety, samozrejme ľudsky a zapamätateľne. Aktuálne nastupujem na štúdium Módnej tvorby na Vysokú školu uměleckoprůmyslovú v Prahe (UMPRUM), viem preto pomôcť aj s kresbou a prípravou na umelecké školy, s portfóliami.

Keďže žijem v Prahe, doučujem online, ale cez prázdniny som k dispozícii aj prezenčne v Bratislave.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

19 € / 55 min