Viera P. Overená identita

Viera P.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Viera P.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Konverzačné kurzy angličtiny & individuálne hodiny

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Skúsená lektorka s 8-ročnou praxou. Otvorenie konverzačných kurzov v Žiline v malých skupinkách. Individuálne hodiny všeobecnej i pracovnej angličtiny. Príprava na pohovory alebo skúšky v angličtine.

O mne
Žila som 3 roky v Anglicku, kde som pracovala, študovala a získala NOCN certifikát (National Open College Network na C úrovni). Do angličtiny som sa postupne zamilovala a snažím sa poskytnúť aj mojím študentom nadšenie do učenia tohto krásneho jazyka.

O výučbe
Študentov učím zábavnou formou pomocou konverzácií z dennodenného osobného alebo pracovného života. Gramatiku vysvetlím na praktických príkladoch. Vždy Vám pripravím materiály na hodinu, takže nie je potrebné si kupovať žiadnu učebnicu.

Momentálne poskytujem individuálne hodiny a skupinové kurzy v centre Žiliny vo forme konverzačných kurzov pri počte 2-4 študentov.

K dispozícii sú nasledovné kurzy:

Konverzačný kurz pre falošných začiatočníkov - dospelý - 1x za týždeň
Konverzačný kurz pre falošných začiatočníkov - dospelý - 2x za týždeň
Konverzačný kurz pre mierne pokročilých - dospelý - 1x za týždeň
Konverzačný kurz pre mierne pokročilých - dospelý - 2x za týždeň
Konverzačný kurz pre deti a mladistvých (11-15 rokov) - 1x za týždeň
Konverzačný kurz pre deti mladistvých (11-15 rokov) - 2x za týždeň

Kurzy začínajú priebežne a trvajú 6 -12 týždňov. Cena za každú vyuč. hodinu je 10€. / 50 min.

V prípade individuálnej hodiny si na začiatku zostavíme plán výučby a Vaše ciele. Vždy vychádzam z Vašich požiadaviek a preferencií. Cena individuálnej hodiny je po skúšobnej hodine 20€/60 min.

V prípade záujmu o akýkoľvek z uvedených kurzov ma neváhajte kontaktovať.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Poviete mi o svojich cieľoch, motivácii, čo chcete dosiahnuť, zistím, akú máte úroveň angličtiny a ktoré aktivity by vás na hodine bavili. Na základe toho si pripravím materiály na bud. hodinu.

Zadarmo / 30 min
Business English

Budeme konverzovať v rôznych pracovných situáciách (role plays), budeme sa venovať riešeniu pracovných problémov a frázam, ktoré sa používajú v zamestnaní. Ukážem vám, aký je rozdiel medzi formálnou a neformálnou angličtinou a ako konverzovať cez telefón so zahraničnými klientami.

20 € / 60 min
Angličtina - všeobecná konverzácia

Pomocou "role play" budeme konverzovať v rôznych dennodenných situáciách a na rôznych miestach- v práci, v obchode, v reštaurácii, u lekára, na dovolenke, na letisku alebo v dopravných prostriedkoch. Hodiny sú vyučované interaktívnou, dynamickou formou. Opíšeme si obrázok, budeme hrať hru - hádaj na čo myslím a tvoriť vety a príbehy na základe slovíčok. Povieme si, aké časy sa používajú v bežnej reči a v akých situáciách ich používať. Po každej hodine dostanete domácu úlohu.

20 € / 60 min
Angličtina - konverzácie pre deti i dospelých

Jedná sa o konverzačný kurz, ktorý bude prebiehať osobne v centre Žiliny. Kurz začína v priebehu februára a trvá celkovo 12 týždňov. Na každej hodine sa rozprávame na určitú tému, využívam rôzne frázy z dennodenných aktivít, hráme "role plays" a zábavnou formou precvičujeme konverzácie. Cena za jednu hodinu je 10€.

10 € / 50 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
David I.

David I.

Neoverená referencia

Vierka je veľmi príjemná, má veľmi profesionálny prístup, vždy po každej hodine posiela materialy čo sme sa učili čo som nevedel a všetko mi to zhrnie do emailu. Je naozaj vzdelaná je vidieť že angličtinu ovláda na vysokej úrovni a navyše sa mi páči že ju učí zábavnejšou formou. Určite odporúčam

Peter M.

Peter M.

Neoverená referencia

Ďakujem za prípravu na pohovor v angličtine. Vidno, že Vierka prešla tiež mnohými pohovormi v zahraničí od miestnych firiem až po Google a vedela tak poradiť prakticky k veci. Po týždni konverzácií som na pohovore nemal problém, pýtali sa presne to, čo sme trénovali. Asertívne, pozitívne, profi ale zároveň trochu žoviálne ľudsky. Odporúčam.

Pavol P.

Pavol P.

Neoverená referencia

Vierka je spoľahlivá a trpezlivá. Pomohla mi hlavne konverzovať v angličtine. Je vidno, že žila v Londýne, jazykom i prístupom.

Fotky a certifikáty