Lucia G.

Mgr. Lucia G.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov

Lucia G.

Prijíma študentov

Slovenčina nie je zložitá. Len býva zložito vysvetlená.

  • Doučuje aj online
  • Od  17 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som absolventkou Pedagogickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave, kde som v roku 2019 získala magisterský titul v aprobácii slovenský jazyk a literatúra a história. Taktiež mám maturitnú skúšku z matematiky. Aktuálne pracujem ako učiteľka slovenčiny na strednej škole. Doučovaniu sa aktívne venujem od roku 2014 a počas tohto obdobia som mohla pomôcť viac než 80 študentom úspešne absolvovať prijímacie skúšky, záverečné testy, monitory, maturitné skúšky, zlepšiť si známku na vysvedčení či úspešne zvládnuť reparát. Mnohí z mojich študentov sú dnes žiakmi elitných gymnázií v Bratislave, ako napríklad Gymnázium Jura Hronca, Gymnázium Bilíkova, Gymnázium Ladislava Sáru a pod.
Každá spolupráca so študentom je pre mňa veľmi obohacujúca a prináša mi neoceniteľnú prax, pretože každý žiak je jedinečný a pri mojej práci sa snažím objaviť a nechať vyniknúť jeho originalitu a kreativitu. Mojím cieľom je, aby žiak na hodine zažil úspech nie len v oblastiach, ktoré sú jeho prirodzeným talentom, ale i tých, ktoré sú pre neho bojiskom. Učivo prezentujem hravou formou, aby moji študenti zažili na doučovaní dobrú náladu a príjemný pocit z toho, koľko informácií si zapamätali. Využívam najmä svoje materiály, učebnice, no rada pracujem aj s náučnými videami a využívam rôzne didaktické hry. Od roku 2019 mám živnostenské oprávnenie na vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti (doučovanie), takže faktúra za odučené hodiny je samozrejmosťou. Doučujem individuálne, alebo v pároch, no mám skúsenosti i s vedením menšej skupinky (5 - 6 žiakov), kedy je možná dohoda o cene doučovania. Doučujem online.
Teším sa na spoluprácu!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

Referencie (22)

+ Pridať referenciu
Gabriela B.

Gabriela B.

Neoverená referencia

Lucka G. pripravovala moju dcéru na prijímacie pohovory na gymnázium Bilíkova, ktorú úspešne vykonala, takže sme veľmi vďační za je odborný, ale aj pedagogický a ľudský prístup. Dcéra bola veľmi spokojná nielen s vysvetľovaním, ale aj milým a príjemným vystupovaním. Doučovanie sme mali online a nebolo to vôbec prekážkou. Po hodine sme dostali na email nielen faktúru, ale aj rozpis tém, ktoré sa na hodine preberali, prípadne materiál s poznámkami, aby si dcéra mohla učivo zopakovať. Ako rodič som teda mala prehľad v preberanom učive, prípadne v prejdených testoch. Za nás maximálna spokojnosť a veľmi odporúčam !!! Rozhodne sa k Lucke v prípade potreby opäť vrátime.

Marius K.

Marius K.

Neoverená referencia

Lucia pripravovala môjho syna na písomnú maturitu zo SJ. Bol som veľmi spokojný s jej prácou, Luciina odbornosť, trpezlivosť a schopnosť vysvetľovať pomohli môjmu synovi zlepšiť svoje znalosti a sebavedomie a prejavili sa aj vo výsledku. Preto odporúčam Luciu ako kompetentnú a príjemnú pedagogičku.

Denisa R.

Denisa R.

Neoverená referencia

Výborna doučovateľka, dcéra si ju veľmi pochvaľuje.

Filip B.

Filip B.

Neoverená referencia

Super prístup, zrozumiteľne vysvetlené a príjemná atmosféra

Monika Š.

Monika Š.

Neoverená referencia

Profesionálny a zároveň ľudský prístup. Veľmi pomohla dcére zo slovenským jazykom a perfektne ju pripravila na prijímačky na gymnázium. Veľká vďaka :) Monika

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lucia G.

ako vyskolňujem slovo ražniči, ak sa chcem opýtať aké obsahuje prísady

na obede v reštaurácii som sa spýtal, aká zelenina je v ražničoch a podla prísediacich okolo ide o zlé skloňovanie. Aký tvar je teda správny?