Michala S.

Michala S.

Odpovedá do 3 hodín, na 20% správ
20% 3 hod

Michala S.

Doučovanie všetkých levelov angličtiny, konverzácií a matematiky

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Dobrý deň!
Som Michala, mám 20 rokov a som vysokoškolská študentka študujúca anglický odbor v Holandsku. Moje štúdium zahŕňa aj matematiku.
Stredoškolské bilingválne (anglické) vzdelanie som ukončila medzinárodnými britskými skúškami A Levels (Matematika, Business) a taktiež som absolvovala ročný výmenný pobyt vo Vancouveri, v Kanade.
Navštevovala som anglickú jazykovú školu po dobu 12 rokov a mala som niekoľko osobných doučovateľov priamo z anglicky hovoriacich krajín (Veľká Británia, Amerika, Austrália).
Cez leto ponúkam osobné doučovania, momentálne kvôli diaľke hlavne cez Skype.
Teším sa na Vás! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Beata S.

Beata S.

Neoverená referencia

Miska ma prekvapila svojou trpezlivostou. Je vzdy usmiata, pripravena na hodinu a ochotna vysvetlit aj niekolkokrat :) The best teacher ever! Beata S. - 26.3.2020

Janka M.

Janka M.

Neoverená referencia

Miška je jedna z tých najlepších doučovateľov akých som kedy mala. Je veľmi múdra, príjemná a milá, no vie aj pritvrdiť keď je potreba. Pristupuje k doučovaniu veľmi zodpovedne a dôsledne, čo sa časom preukáže aj na výsledkoch. Taktiež je s ňou kopec srandy a dokáže človeka neskutočne namotivovať. Za mňa jasná voľba a vrelo odporúčam.

J S.

J S.

Neoverená referencia

Výborný prístup, niet čo vytknúť. Od prvej hodiny veľmi príjemná atmosféra s milou a vľúdnou doučovateľkou. Tempo výkladu a proces výučby pripôsobovala mojim možnostiam a schopnostiam. Svojou 100%-nou pripravenosťou ma celkom prirodzene posúvala a motivovala k plynulému zlepšovaniu mojich vedomostí. Vďaka za trpezlivosť, pomoc a ochotu :-) Absolútne doporučujem. Juraj

Andrej C.

Andrej C.

Neoverená referencia

S Michalou som veľmi spokojný. Skvelý a veľmi zodpovedný prístup k doučovaniam. Vždy je pripravená, má vynikajúce vedomosti a vždy ochotná vysvetliť učivá detailne. Je veľmi milá s príjemným vystupovaním. Maximalna spokojnosť.