Estelle K.

Estelle K.

Odpovedá do 14 hodín, na 90% správ
90% 14 hod

Estelle K.

Kurz s rodenou Francúzkou cez Skype

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
Cena Od 10 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte !

Volám sa Estelle, som Francúzka a bývam na Slovensku jeden a pol roka. Doučím francúzštinu cez Skype pre všetkých ktorí chcú efektívne « využiť domácu pohodu » a zlepšovať sa/ ucíť sa niečo nového :)

Momentálne pracujem ako lektorka francúzskeho jazyka v Prešove a v Košiciach. Vo Francúzsku som vyštudovala európske právo (vo francúzskom, v španielskom, a v anglickom jazyku), ale hlavne som pracovala v sociálnej oblasti, najmä s deťmi emigrantov vo Francúzsku aj s nezvýhodnenými deťmi na Slovensku.

Najdôležitejšie pre mňa je vybudovanie vzťahu so svojim študentami, aby som porozumela čo potrebujú, a aby som im lepšie pomohla dosiahnuť ich cieľ.

Môžem napríklad vás pripraviť na cestu do Francúzska (ok, nie teraz ale na budúce), naučím vás slovíčka o varení, keď chcete variť francúzske recepty doma, pomáhať vašim deťom s francúzskymi úlohami, ale tiež (pre pokročilejších) naučiť vás francúzsku právnickú terminológiu, rozprávať s vami o aktualitách a politike, naučiť vás francúzske básne,...

Ten kurz bude usporiadaný podľa vaše potreby.

Ideme na to ? :)
Zdravím,

Estelle

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Alžbeta C.

Alžbeta C.

8 odučených lekcií

Jednoznačne odporúčam hodiny s Estelle! Na každú hodinu mi vždy pripraví vlastné cvičenie a zameriava sa na veci, ktoré mi robia najviac problém. Pri rozprávaní mám väčšiu istotu a pociťujem, že o niekoľko mesiacov budem schopná sama dávať doučovania. Veľmi rýchlo napredujem a to vďaka Estelle! V minulosti ma už doučovali Slováci, ale to nebolo ono. Človek potrebuje cítiť a počuť ten pravý francúzsky prízvuk.

Diana V.

Diana V.

7 odučených lekcií

Estelle je skvelá doučovateľka, ak sa chcete naučiť po francúzsky, určite odporúčam! Hodiny prispôsobí na mieru, počujete jej krásny prízvuk a navyše je veľmi milá a vždy ochotná vyhovieť vo všetkom. Určite odporúčam pre každého, kto sa chce po francúzsky naučiť, spoznať aj niečo zo života vo Francúzsku a hľadá aj veľmi dobrý prístup zo strany doučovateľa. :)