Lucia D.

Lucia D.

Odpovedá do 12 hodín, na 44% správ
44% 12 hod
Prijíma študentov

Lucia D.

Prijíma študentov

Francúzština online. Zábava, radosť a efektívne učenie.

Cena Od 30 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Zábava, radosť a zároveň efektívne učenie ? Dá sa to ! Aj vy môžete rozprávať po francúzsky.

Viem dať ľudí do pohody, motivovať a inšpirovať k tomu, aby bez obáv rozprávali po francúzsky.

- viac ako 20 rokov skúseností so vzdelávaním klientov vo veku od 2 do 84 rokov (od začiatočníkov po úroveň C1).
- Posledných 10 rokov vediem skupinové a individuálne kurzy francúzštiny a slovenčiny pre cudzincov na Francúzskom inštitúte v Bratislave.
- Certifikovaná školiteľka učiteľov francúzštiny.
- 2 roky som žila v Paríži.
- Vyštudovala som francúzštinu na FFMU v Brne.

Prečo so mnou ?
Bez zdĺhavého bifľovania a drilovania gramatiky vás konečne naučím hovoriť po francúzsky ! Pripravujem na maturity, certifikáty delf, dalf.
Hodiny konverzácie. Individuálny prístup.

SLOVENČINA - v prípade potreby viem použiť angličtinu, francúzštinu a španielčinu :)





Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Marek W.

Marek W.

Neoverená referencia

Lucia ma nadchla svojou energiou a prístupom ku kurzu už na 1.hodine na kurze vo Fracúzskom inštúte. Od vtedy s ňou mávam individuálne hodiny a nič lepšie som nemohol spraviť. Veľmi rýchlo prevedie svoju energiu na Vás a namotivuje sa učiť a posúvať ďalej aj samého. Za pólroka som sa v pohode pripravil na certifikát DELF B1 :). K žiakom pristupuje individuálne a na každú hodinu sa zodpovedne pripraví podľa toho, čo potrebujem alebo čomu nerozumiem. Vrelo odporúčam každému koho nebaví len nudne sedieť na knižkou a učiť sa gramatiku, ktorá sa aj tak nedá len tak pochopiť :D

Zuzana B.

Zuzana B.

Neoverená referencia

Zo všetkých učiteľov francúzštiny, ktorých som zažila, je Lucia moja najobľúbenejšia a každému by som ju odporučila. Vôbec z nej nepočuť slovenský prízvuk, francúzsky hovorí perfektne. Pri Lucii nikdy nezažijete nudnú hodinu - kombinuje rôzne aktivity a dáva do hodín veľa energie, ktorá sa prenáša na študentov. Veľmi sa mi páči jej prístup, aby sa študenti snažili rozprávať, aj keď to bude s chybami. Vie veľmi dobre vysvetliť gramatiku. Pozná tiež francúzske reálie, kultúru i aktuálne dianie, čím vie poskytnúť kontext a obohatiť hodinu. Ako človek je vždy prirodzene veľmi milá a usmiata, takže hodiny sú veľmi príjemné.

Emil Z.

Emil Z.

Neoverená referencia

Lucie je najlepší učiteľ, ktorého som kedy zažil. Vždy z nej srší energia a pozitivita. Celkom dlhý čas som nevedel, že je Slovenka - rozpráva ako rodený Francúz. Hodiny prispôsobovala tomu, o čo som mal záujem. Vie rovnako dobre vysvetliť teóriu, alebo etymológiu, ako aj spraviť hodiny zaujímavými - či už hrou, alebo prepojením s fr. kultúrou - často sme pozerali videá, počúvali hudbu, sledovali aktuálne správy. Lucie by som vám odporučil všetkými desiatimi.