Matej H.

Matej H.

Prijíma študentov

Matej H.

Prijíma študentov

Najhoršie doučovanie angličtiny ONLINE

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: víkend
Preferované časy: víkend
Popis Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Je úplne jedno, čo napíšem do textu.Kvalitu učiteľa si musíš vyskúšať sám a ty sa rozhodneš. Už tretí rok žijem a študujem v Spojených Štátoch a viem ťa naučiť Angličtinu, ktorú skutočne využiješ. Angličtinu ktorú používam každý deň. Všetky pravidlá a poučky ti budú na nič pokiaľ nevieš pohotovo reagovať.

Na strednej škole som skoro prepadol z Angličtiny, celú školu som ju v podstate neznášal. V triede sa mi posmievali, lebo som nevedel ani základy a to sme už na hodinách preberali pokročilú angličtinu. Ja viem čo je to stres z toho, že nevieš povedať ani jednu vetu, ja tomu rozumiem.
Dnes som to už som to prekonal a viem ti ukázať ako. Keď nevieš prečo to robíš, ani nezačínaj, nemá to zmysel. Naučím ťa mať rád angličtinu a mojím cieľom je aby si ma dlho nepotreboval/a a zlepšoval/a sa sám/a.

Ja nepochybujem o tom, že to dáš. (Keby som si náhodou myslel, že na to nemáš, poviem ti to.) Stačí mať správneho učiteľa, ktorý pristupuje k tebe individuálne, nie ako v klasickej škole kde jednoducho na to nemá čas, lebo musí riešiť kopec iných vecí. Ja sa budem venovať iba tebe.

Čo sa týka mojej odbornosti. Tak mám titul Mgr. filozofie, mám pedagogické minimum, takže môžem vyučovať aj na škole. Momentálne študujem Global Business Management v USA, viem doučiť aj ekonomickú angličtinu.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Matej H.

Zoradte to správne

Prosím poraďte mi s úlohou. Zoraďte to správne - promised to finder a the revard she