Katarína Š.

Katarína Š.

Odpovedá do 19 hodín, na 100% správ
100% 19 hod

Katarína Š.

Príprava na prijímačky na medicínu - LF UPJŠ

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som študentkou lekárskej fakulty UPJŠ v Košiciach. Ak je to aj tvoja vysnená škola a máš problém s chémiou alebo biológiou, neváhaj ma kontaktovať.
Ponúkam systematickú prípravu na prijímačky na LF v Košiciach, ktoré som nerobila tak dávno, preto viem, čo presne potrebuješ pre úspešné prijatie. Doučovanie prebieha raz týždenne (2 hodiny), kde si najprv vysvetlíme nejasnosti (ak nejaké sú) z predchádzajúcej hodiny, potom si vysvetlíme nové učivo a pokračujeme prechádzaním si otázky po otázke. Súčasťou doučovania sú aj po prebratí testovníc skúšobné testy, kde si vyskúšaš, akým spôsobom sú prijímačky robené.
Doučujem počas týždňa, ale ideálne cez víkendy, pričom uprednostňujem doučovať osobne, ale vieme sa dohodnúť aj online. :) Ak ťa moja ponuka oslovila, neváhaj má kontaktovať.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Laura Č.

Laura Č.

Neoverená referencia

Katka so mnou prešla za pár mesiacov celú chémiu potrebnú na prijímačky na LF UPJŠ. Z chémie som mala obrovské nedostatky, kedže sme na gymnáziu nemali veľmi dobrú výučbu. Prešli sme si spolu všetky modelové otázky z chémie na LF UPJŠ, pričom poskytovala všetky materiály k preberanému učivu - teóriu, jej vlastné poznámky i doplnkové materiály. Vysvetľovala učivo a princíp otázok veľmi zrozumiteľne, za čo som jej neskutočne vďačná, pretože si dodnes dokážem spomenúť pri rôznych učivách na jej jednoduché a jasné vysvetlenie. Prešli sme systematicky všetko od základov až po zložitejšie témy, pričom Katka ochotne vysvetľovala učivo až kým si nebola istá, že to je naozaj dôkladne objasnené. Katka bola taktiež veľmi priateľská, ochotná - napr. vždy, keď som niečomu pri samostatnom učení nerozumela, tak som jej mohla napísať súkromne - ona mi rýchlo odpísala a poskytla vysvetlenie. Naše doučovania boli online, vždy po dohode, pričom Katka sa vždy snažila výjsť časovo v ústrety. Nevedela by som si predstaviť lepšie doučenie celej stredoškolskej chémie od A po Z :) Teda odporúčam ju ozaj každému, som si istá, že Katka dokáže úžasne doučiť naozaj každého!