Alžbeta O.

Alžbeta O.

Odpovedá do 2 hodín, na 50% správ
50% 2 hod

Alžbeta O.

Online doučovanie primárne z matematiky, fyziky a slovenského jazyka.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ahoj,
volám sa Alžbeta a som študentkou druhého ročníka elektrotechniky na University of Glasgow v Škótsku. S matematikou a fyzikou mám kolísavý vzťah a nie vždy sme boli kamaráti, avšak naučila som sa pracovať na mojich zručnostiach a tieto predmety ma začali viac baviť. Ak máš podobný problém, veľmi rada ti pomôžem.

Študovala som na International Baccalaureate na Gymnáziu Jura Hronca, kde som predtým chodila na 8-ročné gymnázium, takže som vyrastala v prostredí matematiky a fyziky. To potvrdzuje aj to že som úspešne zmaturovala zo 6 predmetov, vrátane Mathematics Higher Level a Physics Higher Level. Všetko som študovala v angličtine, takže nemám problém pomôcť s týmito predmetmi v oboch jazykoch.

Okrem matematiky a fyziky mám tiež rada slovenský jazyk. Mám predošlé skúsenosti s doučovaním a prípravou študentov na prijímacie skúšky na strednú školu. Obaja moji študenti sa aj úspešne dostali na ich vybrané gymnáziá. Tiež rada pomôžem s mikroekonómiou, čo bol ďalší z mojich maturitných predmetov. Nakoľko študujem elektrotechniku už sa s ekonómiou vôbec nestretávam, takže si rada osviežim pamäť.

Momentálne všetko doučovanie prebieha iba online (Skype/Zoom/Discord/WhatsApp…)

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Anna H.

Anna H.

Neoverená referencia

Šikovná, skromná mladá žena, ktorá si poradila aj so zadaním, s ktorým si nevedela poradiť väčšina ľudí :-) Je v nej veľký potenciál, ktorý bude dúfam stále iba rozvíjať :-) Určite sa na ňu obráťte, nebudete ľutovať :-)