Dagmar J.

Dagmar J.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Dagmar J.

Prijíma študentov

Doučovanie slovenského jazyka a literatúry

Cena Od 14 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Doučujem slovenský jazyk a literatúru. Príprava študentov na prijímacie skúšky na stredné a vysoké školy. Výučba slovenského jazyka cudzojazyčných študentov. Korektúra textov.
Mám 30-ročné skúsenosti s doučovaním študentov. Doučujem taktiež online.
Cena po konzultácii .

Typy lekcií

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (19)

+ Pridať referenciu
Andrea T.

Andrea T.

Neoverená referencia

Pani Juraškovú môžme len doporučiť. Doučovala nášho syna cca 9 mesiacov a výsledky je vidieť. Na prijímačky na strednú školu bol naozaj dobre pripravený. Ďakujeme !

Denisa J.

Denisa J.

Neoverená referencia

Pani Jurášková doučovala nášho syna Dominika skoro dva roky a veľmi pekne jej chcem touto cestou poďakovať. Viem, že nie vždy to bolo jednoduché, ale pani učiteľka bola vždy ochotná a trpezlivo synovi všetko vysvetliť, pokiaľ to syn nepochopil. Vždy sa nám aj časovo prispôsobila a informovala ma o synovych výsledkoch. Boli sme s pani učiteľkou Jurášková veľmi spokojní a môžeme ju len a len odporučiť. Vďaka nej syn spravil prijímačky na stredné školy. Ešte raz vďaka 😘

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne a prajem Dominikovi veľa úspechov vo svete športu aj v škole.

Yuliya B.

Yuliya B.

Neoverená referencia

Pani ucitelka doucuje mojho syna uz druhy rok . Som uplne spokojna (syn tiez). Velmi zodpovedna a profesionalna. V skole syn zo SJ dostava uz len 1 a 2, Vrelo odporucam pani ucitelku Dagmar J.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne. S Vaším synom sa tiež dobre pracovalo, seriózny a svedomitý žiak.

Martina

Martina

Neoverená referencia

S p. doučovateľka Jurasukovou, ktorá pripravovala moju dcéru na monitor zo SJL som bola nesmierne spokojná. Taktiež dcéra si pochvaľoval jej ľudský, profesionálny a pokojný prístup. Vždy jej ochotne vysvetlila, čo potrebovala. Vďaka pani učiteľke na základe predbežných výsledkov dcéra zvládla monitor na 100 %. ĎAKUJEME!

Andrei S.

Andrei S.

Neoverená referencia

Prišiel som na Slovensko, a bolo mi ťažko komunikovať po slovensky. Potreboval som však ten jazyk lebo teraz už tu žijem. Študujem slovenčinu skoro rok, a už teraz každý test, ktorý píšem, je potenciálny Monitor na 90-100%. Som si istý, že zvládnem napísať skúšky a budem mať dobré výsledky. Ďakujem pani Dagmar.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Dagmar J.

poezia/proza

Dobry den. Prosim, vedeli by ste mi poradiť poéziu/prózu na Hviezdoslavov Kubín pre V. kategoriu (VŠ) ? Ďakujem.

Dagmar J.

Próza

Dobrý deň ! Poradili by ste mi prosím nejakú spirituálnu/duchovnú prózu vhodnú na recitáciu, prípadne niečo z katolíckej moderny ? Alebo nejaký pekný príbeh, ktorý sa dá dobre zarecitovať. Hľadám celý deň, ale márne :(