Janka F.

Janka F.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Janka F.

Prijíma študentov

Profesionálne doučovanie jazykov - jednoducho a efektívne, 12-ročné skúsenosti s výučbou jazykov

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte :-)

Už 12 rokov sa venujem doučovaniu jazykov, veľmi ma to baví a zastávam filozofiu, že cudzí jazyk sa môže naučiť naozaj každý, moji študenti sú toho príkladom. Stačí len jednoduché a logické vysvetlenie, trpezlivosť a láska k tomu, čo človek robí :-) Každý študent, ako aj jeho potreby, sú individuálne a tomu sa snažím vždy prispôsobiť a zvoliť tú najlepšiu a najefektívnejšiu metódu výučby.

Absolvovala som štúdium portugalskej a francúzskej filológie v na univerzite v Českej republike a časť štúdií som strávila na univerzitách v Portugalsku, Francúzsku, Brazílii a v Čile. V roku 2022 som úspešne dokončila PhD štúdium v odbore Románske jazyky. Pôsobila som na univerzite Palackého v Olomouci, kde som vyučovala portugalský a francúzsky jazyk. Aktuálne vyučujem španielčinu, francúzštinu, portugalčinu a slovenčinu pre cudzincov na viacerých jazykových školách. Mám certifikát C1 z európskej a aj brazílskej portugalčiny, certifikát DELF z francúzskeho jazyka a štátnu jazykovú skúšku z anglického jazyka.

Veľmi rada doučím/naučím všetky jazykové úrovne, gramatiku, konverzáciu, posluchové cvičenia, pripravím Vás na štátnice alebo certifikáty, taktiež sa venujem prekladom a tlmočeniu. Pracovala som na Brazílskom veľvyslanectve, takže ani odborné preklady do/z portugalčiny nie sú žiadny problém.

Čím viac jazykov vieš, tým je každý ďalší jednoduchší.
Takže ak sa Vám stále zdá nejaký jazyk náročný, rada Vás presvedčím o opaku :-)
A kto by nechcel pri cestovaní vďaka znalosti jazyka spoznať lepšie kultúru a zvyky iných krajín sveta?

V prípade záujmu Vám ponúkam prvú hodinu zadarmo v trvaní 30 min., kde sa troška zoznámime, spoznám, aspoň sčasti, Vašu jazykovú úroveň a podľa toho spolu zvolíme tú najideálnejšiu metódu výčby :-)

Teším sa na Vás :-)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Monika E.

Monika E.

6 odučených lekcií

Janka je skvelá učiteľka, ktorá vám pomôže s mnoooho jazykmi. Jej výhodou je, že v krajine žila a má skúsenosti s jej používaním v praxi. Veľmi si hodiny užívam a ďakujem Janke za môj progres!:)

Ján G.

Ján G.

Neoverená referencia

Janku som oslovil pár týždňov pred odchodom na študijný pobyt v Portugalsku s požiadavkou, aby ma naučila základy potrebné na bežnú komunikáciu. S jej prístupom som bol maximálne spokojný, nakoľko je veľmi milá, časovo flexibilná a poskytuje aj študijné materiály. Za pár týždňov intenzívneho učenia ma dokázala naučiť základy portugalčiny potrebné na bežné fungovanie a poskytla mi aj cenné rady o živote v Portugalsku, keďže tam sama žila. Janku preto ako učiteľku veľmi odporúčam každému, kto má záujem učiť sa cudzí jazyk.

Lucia J.

Lucia J.

Neoverená referencia

Janka je perfektná učiteľka portugalčiny. Je veľmi príjemná, šikovná a vždy s dobrou náladou. Ovláda brazílsku aj európsku portugalčinu, ale aj iné jazyky. Prispôsobí sa individuálnym potrebám, prípadne požiadavkám študenta. Na hodiny je vždy 100% pripravená, pred každou hodinou zasiela materiály a v prípadne záujmu zadá aj domáce úlohy. Dokáže sa prispôsobiť požiadavkám študenta aj časovo. S Jankinou pomocou budete v portugalčine napredovať veľmi rýchlo aj keď sa učíte tento jazyk od úplných základov. Janku ako učiteľku portugalčiny veľmi odporúčam.

Deleted-2ea6aa D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Janka je veľmi šikovná lektorka portugalčiny. Jej hodiny sú zaujímavé, reaguje pohotovo, dokáže sa rýchlo prispôsobiť potrebám študenta. Ak sa niekto potrebuje zoznámiť a lepšie porozumieť svetu hovoriacemu po portugalsky, odporúčam jej lekcie. Prajem jej veľa štastia a skvelých študentov! RE

Deleted-198b8c D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Doučovanie brazílskej portugalčiny je naozaj príjemne strávený čas so sympatickou doučovateľkou. Na správy odpovedá okamžite a je flexibilná.Určite odporúčam každému,kto má rád vysokú profesionalitu ale aj priateľský prístup.

Fotky a certifikáty

Blogy (2)

Cesta brazílskej portugalčiny od jazyka kolonizátorov až po jazyk nezávislého národa

Objavenie Brazílie a jej následná kolonizácia predstavuje jedinečnú kultúrnu a lingvistickú situáciu. V 16. storočí bola Brazília multilingválne územie obývané pôvodnými indiánskymi kmeňmi, ktoré na…

Route of Brazilian Portuguese from a language of colonizers to a language of an independent nation

The discovery of Brazil and its subsequent colonization represents a unique cultural and linguistic situation. In the 16th century, Brazil was a multilingual territory inhabited by native Indian…

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky