Monika H.

Monika H.

Odpovedá do 1 hodiny, na 80% správ
80% 1 hod
Prijíma študentov

Monika H.

Prijíma študentov
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Mám dlhoročné skúsenosti vo vyučovaní nemeckého jazyka a to aj na veľmi pokročilej úrovni.
Nakoľko som žila a pracovala desať rokov v Rakúsku a potom viedla v Bratislave firmu v nemeckom jazyku, sú mojou silnou stránkou konverzácie a obchodná nemčina. Učím priamou metódou, a taktiež svojou vlastnou veľmi účinnou metódou. Výsledky sa dostavia veľmi rýchlo. Mám možnosť chodiť na miesto doučovania.
Na vyučovaniach je priateľská a príjemná atmosféra.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Matej

Matej

Neoverená referencia

Absolvoval som uz naozaj vela kurzov,ale skutocne vysledky sa dostavili az na kurze s Monikou.jej pristup,odbornost a styl vyucovania je skutocne na profesionalnej urovni.jej sposob vysvetlovania problematiky Vas privedie k tomu,ze nemcinu zacnete skutocne chapat a rozpravat na vysokej urovni.mne sa to podarilo a za to som Monike nesmierne vdacny a DAKUJEEEEM

RobertKopacka

RobertKopacka

Neoverená referencia

S prístupom a spôsobom výučby, ktorý má Monika som maximálne spokojný. Lekcie nemčiny som začal navštevovať ešte pred corona krízou, takže sme prešli všetky formy výučby, či osobné, videohovor alebo telefonický rozhovor. Každá lekcia, ma vďaka Monike viditeľne posúva v pred, nie len v znalosti jazyka ale aj v pochopení jeho histórie a podstaty. Moniku môžem každému vrelo odporučiť a za seba veľmi, veľmi poďakovať.

Peter H.

Peter H.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam každému kto sa naučiť spisovne hovoriť v nemeckom jazyku. Na vyučovaniach je super atmosféra vďaka ktorej sa dá naučiť strašne veľa. V mojom prípade sa výsledky dostavili veľmi skoro. Ďakujem

Michal G.

Michal G.

Neoverená referencia

Chodil som na rôzne kurzy nemčiny, až kým som nezačal chodiť na nemčinu k Monike. Monika ma vysoko profesionálny prístup k výučbe, dokáže veľmi zaujmavo a hlavne efektívne vysvetlovať. Za necelý rok navštevovania som sa veľmi posunul v komunikácii, čo mi pomáha pri mojej práci. Hodiny sú interaktívne a vždy prispôsobené mojim potrebám. Naviac vyučovanie je vedené vo veľmi príjemnej atmosfére. Jej hodiny možem len odporučiť.

Erik L.

Erik L.

Neoverená referencia

Som presvedceny,ze nech uz sa chcete naucit nemecky jazyk z akychkolvek dovodov, pripadne len zdokonalit v nemcine, tak Monika je ta spravna lektorka pre vas. Vyucba nemciny pre nu nie je len pracou,ale co je podla mna dolezite aj zalubou a poslanim ktore robi s radostou a tym vam pomoze rychlejsie napredovat a jazyk sa nielen ucit, ale ho aj pochopit. Kto nema rad nemcinu a ma z nej strach z akychkolvek dovodov,tak ako som ju ja NEMAL rad, tak je ten spravny cas to zmenit :)