Jana Č.

Jana Č.

Odpovedá do 8 hodín, na 30% správ
30% 8 hod

Jana Č.

Matematika a fyzika nemusia byt strašiakom

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ako absolventka doktoranského štúdia v odbore “Všeobecná a matematická fyzika” mám blízko k matematike rovnako ako k fyzike. Ešte bližší vzťah mám ale k doučovaniu a pomoci študentom pochopiť problematiku, ktorá im robí problémy. Keďže som matematiku prednášala aj na univerzite a zároveň mám dlhoročné skúsenosti s doučovaním študentov od základnej až po vysokú školu, určite nájdeme ten správny spôsob podania učiva tak, aby ho pochopil každý 😊

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Peter F.

Peter F.

Neoverená referencia

S doučovaním som nad mieru spokojný, doučuje veľmi šikovne a vždy sa zaujíma o žiaka či tomu porozumel a pokiaľ som niečomu neporozumel tak mi to s radosťou znova vysvetlila.

Natália K.

Natália K.

Neoverená referencia

S doučovaním som bola veľmi spokojná, učivo som pochopila ľahko vďaka super výkladu a Janka bola stále pripravená a dobre ma naviedla, jej postupy a spôsob výučby mi plne vyhovovali :)

Ivana V.

Ivana V.

Neoverená referencia

Doučovanie fyziky som hľadala na poslednú chvíľu pre dcéru (gymnazistku) z dôvodu vymeškania niekoľkých hodín v škole. S výberom lektorky na doučovanie bola dcéra veľmi spokojná, pretože sa stretla s priateľským prístupom, trpezlivosťou, ochotou pomôcť a tiež prispôsobiť sa a dostala odpovede na všetky otázky aj s vysvetlením. Odporúčame.

Illia G.

Illia G.

Neoverená referencia

Maximalna spokojnost, Jana ukazala a vysvetlila uplne vsetko co bolo potrebne. Este raz dakujem a odporucam

Mária S.

Mária S.

Neoverená referencia

S doučovaním som bola nesmierne spokojná, učivo jednoducho vysvetlené bez zbytočností. Pani veľmi milá a vždy sa prispôsobila časovo. Vrelo odporúčam <3