Andrea G.

Andrea G.

Odpovedá do 10 hodín, na 100% správ
100% 10 hod
Prijíma študentov

Andrea G.

Prijíma študentov

Online doučovanie anglického jazyka (gramatika + konverzácia) - 1. a 2. stupeň ZŠ

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Aktuálne v mojej práci doučujem angličtinu a češtinu študentov z tretích krajín ako Filipíny, Mongolsko, Kazachstan a iné. Po práci doučujem svojich známych, ktorí by si radi zlepšili svoje komunikačné schopnosti a taktiež deti na ZŠ 1. a 2. stupeň.
V minulosti som takmer 3 roky pracovala v medzinárodnej spoločnosti, kde bol anglický jazyk mojim denným chlebom. Počas vysokoškolského štúdia som cez letá pravidelne pracovala v Írsku a Anglicku, kde som si angličtinu osvojila vďaka komunikácii s "native speakers".
Ponúkam doučovanie aj cez víkendy po predchádzajúcej dohode. Keďže žijem v Brne, doučovanie je možné iba ONLINE formou.
Aby sme sa na začiatok lepšie spoznali a dokázali zhodnotiť, či nám bude doučovanie vyhovovať z oboch strán, prvá hodina je zdarma :)

45 minút - 10 €
60 minút - 12 €
Víkend 45 minút- 15 €
Víkend 60 minút - 17 €

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Erika C.

Erika C.

Neoverená referencia

Andrea je ako doučovateľka anglického jazyka super voľba. Nie lenže je časovo prispôsobivá ale je aj veľmi empatická, trpezlivá a preberanie určitej lekcie je vždy zaujímavé a určitým spôsobom zábavne. Na konci hodiny si poviem, že učenie nemusí byť len nudné a za trest. Za čo ďakujem jej prístupu. Mám pocit, že hodiny s Andreou mi dajú viac ako pochopené lekcie a slovíčka. Ale aj minimálne online friend, s ktorým si pokecám o bežnom dni. Samozrejme po anglicky ;)

Kristína M.

Kristína M.

Neoverená referencia

S doučovaním u Andrey sme veľmi spokojní. Konečne má dcéra rada angličtinu a na hodiny sa vždy veľmi teší. Zlepšenie vidím hlavne v komunikačných zručnostiach a v odbúrani strachu z neúspechu - z toho, že povie alebo urobí niečo zle. Páčia sa mi metódy, ktoré Andrea pri doučovaní využíva, lebo to nie je len práca s knihou a zošitom, ale vie si dcéru stiahnuť na svoju stranu a podať jej to tak, že ju to baví a ani si neuvedomuje, že sa učí.

Natália M.

Natália M.

Neoverená referencia

Aďa doučuje online môjho 10 ročného syna angličtinu a niekedy sa pripojím aj ja :D Je veľmi milá, priateľská a naozaj to s deťmi vie. Postupuje podľa materiálov zo synovej školy, aby mu to išlo čo najlepšie. Ale pripája aj svoje materiály z jej overených stránok. Na angličtinu s ňou sa vždy veľmi tešíme.