Samuel S.

Samuel S.

Odpovedá do 5 hodín, na 100% správ
100% 5 hod
Prijíma študentov

Samuel S.

Prijíma študentov

Matematika a angličtina v priateľskej atmosfére

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

🙋🏼‍♂️Dobrý deň!

Volám sa Samuel a študujem na anglickom bilingválnom programe Gymnázia Jura Hronca. Popri štúdiu doučujem a rád pomôžem aj Vám!

DOUČOVANIA:
📚matematika, anglický jazyk (ZŠ)
🗓️ pracovné dni (od 16:00), víkendy (celý deň)
📍online (GoogleMeet, Zoom, Skype)

Každá hodina je prispôsobená žiakovi na mieru. Matematiku doučujem pomocou tabletu. Počas doučovania zdieľam obrazovku, a tak sa žiak cíti aj na diaľku akoby sedel po mojom boku. Žiakov pripravujem na prijímacie skúšky, TESTOVANIE 5/9, pomáham im s učivom v škole alebo ich učím aj niečo nad rámec požadovaných vedomostí. V angličtine pomáham žiakom so školskými úlohami, gramatikou alebo sebavedomím a plynulosťou pri verbálnom prejave.

Ponúkam individuálne doučovania ako aj doučovanie v skupine za zvýhodnenú cenu.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať:)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Jana B.

Jana B.

Neoverená referencia

Vďaka Samkovi som si zamilovala angličtinu. Jeho prístup bol skvelý - prispôsobil sa mojej úrovni a mojemu tempu učenia sa. Na doučovanie bol vždy pripravený a keď som potrebovala niečo vysvetliť viackrát bol veľmi ochotný to zopakovať a ešteraz mi to vysvetliť. Ak by som ešte potrebovala doučovanie z Angličtiny určite by som si znovu vybrala Samka. VRELO ODPORÚČAM 👌🏻

Diana K.

Diana K.

Neoverená referencia

Doučovanie bolo veľmi príjemné :) všetko bolo vysvetlené perfektne a nebola to nuda. Cením 😸odporúčam každému kto nechápe matematiku! ďakujem ešte raz za všetko 🫶🏻

Silvia K.

Silvia K.

Neoverená referencia

Doučovanie bolo veľmi príjemné. Na hodinách je učivo správne a efektívne vysvetlené. Spôsoby a metódy sú prispôsobené žiakovi, takže sa netreba ničoho báť. Veľmi kvalitné doučovanie.

Lukas 1.

Lukas 1.

Neoverená referencia

S doučovaním som bol spokojný. Samo bol môj spolužiak na základnej škole a pomohol mi sa pripraviť na priímacie skúšky na strednú školu.