Ksenia S.

Ksenia S.

Odpovedá do 7 hodín, na 50% správ
50% 7 hod
Prijíma študentov

Ksenia S.

Prijíma študentov

Efektívne doučovanie angličtiny s profesionálnou lektorkou

Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer

Popis

Volám sa Ksenia a som učiteľkou angličtiny aj ruštiny.

Momentálne poskytujem individuálne aj skupinové hodiny angličtiny, pričom 1 lekcia trvá 60 minút.

O mne: Som magistra lingvistiky so siedmimi rokmi skúseností, vrátane zahraničných: v Rusku, Indii, Bulharsku aj na Slovensku. Mám úroveň C1 v anglickom jazyku, ktorá je potvrdená získaním Cambridge certificate. Neustále sa zúčastňujem medzinárodných učiteľských konferencií a metodických kurzov. V priebehu svojej kariéry som učila vyše 200 študentov z 10 krajín sveta, vrátane viacerých manažérov, podnikateľov, IT špecialistov a ďalších.

Ako sa učíme?
Pred každým začiatkom doučovania máme bezplatnú skúšobnú hodinu. Na tej približne určíme vašu úroveň jazyka a analyzujeme vaše potreby, vďaka čomu stanovíme cieľ doučovania. Následne vám vytvorím individuálny program a spolu sa snažíme dosiahnuť všetky stanovené ciele. 80-90% hodiny prebieha vo forme konverzácie, kedy rozširujeme slovnú zásobu, zlepšujeme schopnosť počúvať a trávime čas zaujímavým spôsobom 😊 Viditeľné výsledky obyčajne študenti pozorujú už po 1 mesiaci doučovania.
Na hodinách používam online platformu, kde viete nájsť všetky materiály a zadania v interaktívnej forme (funguje prostredníctvom PC, tabletu aj smartfónu).

UČÍM LEN ONLINE (cez ZOOM), nakoľko týmto spôsobom vieme plnohodnotne nahradiť fyzickú účasť na hodine a zároveň významne ušetriť čas, ktorý by ste inak trávili cestovaním do jazykovej učebne.

Ak chcete aj vy svoju angličtinu posunúť na novú úroveň, objednajte si zdarma 30 minútovú nezáväznú skúšobnú hodinu. Bez akéhokoľvek rizika si tak bezplatne otestujete ako hodina prebieha a aké benefity z výučby môžete získať.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Fotky a certifikáty