Jakub K.

Jakub K.

Prijíma študentov

Jakub K.

Prijíma študentov

K učeniu bez obáv :)

Preferované časy: poobede, večer, víkend

Popis

Ahoj,
volám sa Jakub a som študentom na strednej škole v Bratislave. Ak potrebuješ doučovanie z dejepisu alebo angličtiny, či sa chceš učiť po francúzsky som tu pre Teba.

Dejepis mám v láske už odmalička a myslím si, že sa dá učiť aj hravou formou, chápem, že memorovanie sa dátumov na písomky nieje príliš záživné keďže ja sám som študent a preto sa ku dejepisu staviam inak - hravo, ale aj zodpovedne.

Anglický jazyk sa učím už 13 rokov a aktívne ho využívam. Môžeš sa na mňa obrátiť pokial máš záujem o doučovanie ohľadom gramatiky, časovania či konverzácie.

Rád by som ti pomohol aj vo francúzštine, keďže som dlhšiu dobu žil vo Francúzsku. Francúzštinu by som sa s tebou učil “trochu” inak. Samozrejme, že sa naučíme aj základy, ale hlavne by som ťa rád naučil frázy a výrazy, ktoré používajú francúzi na dennom poriadku a pri komunikácii sa naozaj zíjdu.

Ku každému svojmu žiakovi pristupujem individuálne, keďže chápem, že každý má iné potreby pre pochopenie učiva. Preferujem online hodiny cez Zoom alebo Skype, vedeli by sme sa však dohodnúť aj na prezenčnom doučovaní.

Ak by si mal ešte nejaké otázky ohľadom čohokoľvek neváhaj a obráť sa na mňa.

Teším sa už na Teba, spolu to dokážeme :)