Terézia J. Overená identita

Terézia J.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Terézia J.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie slovenského a anglického jazyka, dejín umenia a fotografie pre ZŠ a SŠ

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Blogy

Popis

Ahoj :)

volám sa Terézia a doučujem angličtinu, slovenčinu, dejiny umenia a fotografiu. Som absolventkou strednej umeleckej školy, ktorú som ukončila s najlepšími známkami.

Momentálne som na ročnej pauze pred nástupom na vysokú školu a keďže ma doučovanie baví, rada si ním vyplním čas a zároveň ti s uvedenými predmetmi pomôžem. Mám skúsenosti s vekovou kategóriou od 1. ročníka ZŠ až po koniec SŠ. Pre každého koho doučujem pripravujem na mieru vytvorené materiály (úlohy, poznámky...) a časovo som veľmi flexibilná. Dokonca doučujem aj online, či osobne v MT a jeho okolí.

Samozrejme, v prípade záujmu o doučovanie alebo nejakých otázok ma neváhaj kontaktovať, budem sa tešiť. :)

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Na tejto hodine sa spoznáme. Hodina zahŕňa aj level test, kde sa pozrieme na akej úrovni si a aké sú tvoje očakávania od doučovania.

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

10 € / 60 min
Príprava na maturitu, monitor, prijímacie skúšky

12 € / 60 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Jana N.

Jana N.

Neoverená referencia

Terezka nám veľmi pomohla pri doučovaní našej dcéry SJL aj ANJ. Má veľmi priateľský prístup. Taktiež vidno, že si na hodinách dá záležať, nakoľko vždy príde pripravená s vlastnými materiálmi. Vrelo odporúčam. :)

Kristína M.

Kristína M.

Neoverená referencia

Terézia je vynikajúca doučovateľka. Vždy všetko vysvetlí zrozumiteľne, nerobí jej problém vrátiť sa k učivu viac krát, alebo pomôcť s úlohou mimo doučovacích hodín. Určite vidím zlepšenie mojej úrovne AJ. Odporúčam.

Blogy (2)

Typy ako napísať skvelú esej či sloh

Cítite sa preplnení predstavou písania esejí? Nebojte sa, nie ste sami. Mnoho študentov považuje písanie esejí za náročné, ale s pravým usmernením a prístupom môžete túto úlohu zvládnuť ako…

Účinné stratégie pre učenie sa slovnej zásoby v druhom jazyku

Ovládnutie slovnej zásoby je základom učenia sa jazyka. Či už ste začiatočník, ktorý sa vydáva na cestu poznávania nového jazyka, alebo študent, ktorý sa snaží zlepšiť svoju úroveň, vytváranie čoraz…