Júlia R.

Júlia R.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Júlia R.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

PRO_ŠPANIELČINA - nauč sa rozprávať ako rodený španiel

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte! Som študentkou španielskej univerzity v Malage a mám C1 certifikát zo španielčiny. Svoje skúsenosti som nadobudla na bilingválnom gymnáziu, kde som získala široké znalosti v oblasti španielčiny a kultúry. Som nadšená zdieľať svoje znalosti a pomôcť vám dosiahnuť vaše ciele v učení sa španielčiny. Svoje vyučovanie prispôsobím vašim potrebám a cieľom, aby sme dosiahli najlepšie výsledky. Teším sa na spoluprácu s vami!

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

V prípade záujmu o spoluprácu ponúkam študentom možnosť skúšobnej hodiny, kde si spolu predstavíme spôsoby, ktorými vyučujem a študent má možnosť mi bližšie opísať svoje očakávania od našich spoločných hodín.

Zadarmo / 30 min
Hodina gramatiky

Na hodine gramatiky sa budeme venovať novým témam alebo si aj spätne zopakujeme všetko potrebné. Hodina sa vždy skladá z teoretického vysvetľovania, využitia teórie na konkrétnych príkladoch z praxe (cvičenia), krátka debata s využitím danej gramatiky a na záver študentom zasielam zopár cvičení na preopakovanie danej látky.

20 € / 60 min
Konverzačné hodiny

17 € / 60 min
Hodiny Callanovej metódy

12 € / 60 min
Prípravné hodiny na skúšku DELE

17 € / 60 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Roman S.

Roman S.

Neoverená referencia

Rozhodol som sa vycestovať, spoznať a istý čas žiť v Španielsku, so znalosťou iba pár slov a Júlia tomuto cieľu perfektne prispôsobila výučbu. Vnímam pokrok v jazyku, doučovania sú príjemné, pestré, systematické aj zábavné. Okrem samotného jazyka sa dozvedám veľa o kultúre, zaujímavostí, tipy, "lifehacky" na život v ES, ako sa najlepšie naučiť ES jazyk a nechýbajú ani vtipné vsuvky a historky. Po doučovaniach odchádzam motivovaný a nadšený spoznávať ďalej jazyk a kultúru a čo najskôr dosiahnuť svoj cieľ a preto Júliu vrelo odporúčam nech je ten váš cieľ v jazyku akýkoľvek :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne za krásne slová. Ako zvyknem hovoriť pre učiteľa nie je nič krajšie ako vidieť veľký pokrok študenta, ktorý veľmi chce. :)