Zuzana S. Overená identita

Zuzana S.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Zuzana S.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Angličtina online - konverzácie, business English, gramatika, začiatočníci, pokročilí

  • 5/5 (hodnotilo 17 študentov)
  • 131 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  12 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Cena Od 12 €
Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

´◡`
🎀
Ja som Zuzka a učenie ANJ je moja hlavná práca, som TEFL kvalifikovaná lektorka angličtiny. Žila som 17 rokov v Londýne a tiež denne, už 20 rokov komunikujem v angličtine s manželom, ktorý je Novozélanďan/Angličan - mám jednoznačne britský prízvuk :)
🎀
Úroveň mojej ANJ je C2 a okrem TEFL diplomu (najvyššia medzinárodná profesionálna akreditácia učiť ANJ ako cudzí jazyk celosvetovo presenčne a online) som absolvovala aj ďalšie špecializované kurzy na zlepšenie sa mojich angličtiny učiacich schopností a to konkrétne:
✓ Učenie obchodnej angličtiny
✓ Učenie detí
✓ Učenie 1 na 1
✓ Učenie online
✓ Mám všetky úrovne Certifikátov Cambridge B2, C1, C2
🎀
Angličtinu som vyučovala aj na dvoch jazykových školách. Učila som prezenčne (deti), a online intenzívne skupinové kurzy (dospelých). Momentálne pôsobím už len online. Angličtinu doučujem a vyučujem deti, dospelých, TOP manažérov a aj seniorov. Učím gramatiku, konverzácie na bežné témy zo života ale i konverzácie na odborné témy.
🎀
Prečo si vybrať mňa?
✓ Mám širokú slovnú zásobu nielen na každodenné témy aj na odborné témy
✓ Mám silnú obchodnú angličtinu slovom aj písmom (celý môj život som pracovala len v anglickom jazyku v renomovaných medzinárodných firmách/korporátoch)
✓ Materiály na naše hodiny pripravím/poskytnem ja podľa individuálnych potrieb, tak aby ťa to každú hodinu posúvalo ďalej a učil si sa :)
✓ Na hodinách sa budeme venovať témam, ktoré sú ti prínosné, chceš alebo potrebuješ sa ich naučiť

Ďakujem a teším sa!🎀

PRED REZERVÁCIOU SKÚŠOBNEJ HODINY MI PROSÍM NAJSKÔR NAPÍŠTE, MÔJ DOUČMA KALENDÁR SA ÚPLNE NEZHODUJE S MOJIM PRACOVNÝM KALENDÁROM. ❤️🫶 ĎAKUJEM


Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Prvé stretnutie - povieš mi ako sa cítiš že na tom s angličtinou si, ujasníme si v čom sa chceš zlepšiť a na čo sa chceš na našich hodinách zamerať, aby som vedela ako si pripraviť našu prvú i nasledovné lekcie. Ak už vieš po anglicky, môžeš mi o sebe niečo v ANJ povedať, aby som si sama utvorila názor o tvojej úrovni angličtiny :)

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

Konverzácia na mňou vybranú tému (na ktorú ti vopred pošlem nejaký materiál/slovnú zásobu). Tému môžeš vybrať ty ak chceš, vždy sa študentov pýtam :). Gramatika na hodine podľa potreby (podľa toho, čo nám "vyskočí" na hodinách alebo to, čo z gramatiky potrebuješ vysvetliť :)

20 € / 60 min
Angličtina - konverzácia pre začiatočníkov, mierne pokročilých, pokročilých

Konverzácie na témy z každodenného života alebo odborné témy, vždy podľa úrovne ANJ a individuálnych potrieb študenta. K téme posielam vopred nejaké materiály, aby sa študenti mohli trochu pripraviť v rámci tématiky a slovnej zásoby.

15 € / 45 min
Angličtiny - konverzácia

Mini denná konverzácia v anj :) len aby si nevyšiel z cviku :) plus poznámky s novými slovíčkami z hodiny

12 € / 30 min
Nadnárodné dokumenty v ANJ plus odborná tématika

Pomoc a prekladom a porozumením dokumentov týkajúcich sa čerpania Eurofondov, medzinárodné zmluvy, EU projekty, pomoc s porozumením špecifickej, odbornej problematike.

25 € / 60 min
Obchodná angličtina

Konverzácie a diskusie na rôzne odborné témy podľa tvojho výberu (alebo môjho ak si želáš) alebo na bežné témy a situácie z kancelárskeho prostredia, jednoducho tu si môžeme precvičiť a praktizovať office language týkajúci sa mítingov, prezentácií, písania mailov, môžem ti pomôcť napísať alebo opraviť tvoju prezentáciu.

20 € / 60 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Eva P.

Eva P.

10 odučených lekcií

Zuzka je výborná lektorka. Je neskutočne trpezlivá, dokáže veci vysvetliť rôznymi spôsobmi a keď je potrebné, aj viackrát zopakovať. Témy na konverzáciu sú zaujímavé, praktické a výber je prispôsobený mojím individuálnym požiadavkám a potrebám. Lekcie sú na vysokej úrovni, veľa som sa naučila a mám pocit, že moja angličtina sa aj zlepšila. Zuzku určite odporúčam.

Odpoveď doučovatela:

Evi, ďakujem za nádhernú referenciu, veľmi ma potešila 🤗. Ďakujem ešte raz.

Ivana K.

Ivana K.

10 odučených lekcií

Zuzka je skvelá a veľmi príjemná učiteľka. Na hodiny s ňou sa vždy teším, nakoľko prináša zaujímavé témy a sú pre mňa prínosom. Zároveň sa vie prispôsobiť mojím potrebám. Zuzku silno odporúčam a ďakujem jej 😉

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Ivka 😀, it means a lot!

Maros M.

Maros M.

7 odučených lekcií

Skvelé hodiny konverzácie, Zuzka je milá a vie všetko pekne vysvetliť. Cítim ako sa mi zvyšuje skill :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne Maroš 😃!

Petra K.

Petra K.

7 odučených lekcií

Zuzka je skvelá lektorka, zábavna a trpezlivá. Vždy dôsledne pripravená a veľmi kreatívna pri vybere tém, ktoré prispôsobuje na mieru. Ľahko a pochopiteľne vysvetľuje gramatiku a vždy vie pozitívne motivovať. Oceňujem, že po hodine zasiela krátke “Note z lekcie“ a tiež spracovanú spätnú väzbu na dobrovolné domáce úlohy. Vďaka Zuzke, som sa v angličtine rozhovorila, preto lekcie angličtiny so Zuzkou vrelo odporúčam :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Peti za krásnu referenciu, vážim si to 😊.

Alexandra R.

Alexandra R.

2 odučené lekcie

Odporúčam! Zuzka je vždy mila, prívetíva a 100% pripravena na hodinu. Prisposobuje sa mojim potrebám, s lahkostou dokáže všetko vysvetlit. Ja som si nemohla vybrat lepsie! :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem krásne Saši :)

Fotky a certifikáty