Nela B.

Nela B.

Odpovedá do 21 hodín, na 86% správ
86% 21 hod
Prijíma študentov

Nela B.

Prijíma študentov

Doučovanie anglického jazyka a matematiky (bilingválne v ANJ aj SJ)

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
Cena Od 15 €/hod

Popis

Zdravím,
volám sa Nela a som študentka finančného manažmentu na univerzite v Holandsku, The Hague University of Applied Sciences. Prednedávnom som skončila štúdium na Bilingválnom gymnáziu C. S. Lewisa v Bratislave. Ponúkam doučovanie, ktoré bude zmysluplné, efektívne a obohacujúce.

Venujem sa angličtine od základnej školy a získala som anglický certifikát Cambridge Advanced English na najvyššej úrovni C2. Taktiež som strávila 6 mesiacov v Kanade, kde som študovala čisto v angličtine. Angličtina je súčasťou môjho každodenného života, či už počas štúdia alebo v rámci relaxu.

Matematika a anglický jazyk sú moje obľúbené predmety, z ktorých som dosiahla 1-tky na maturite, a tiež sú súčasťou môjho vysokoškolského štúdia. Zatiaľ ponúkam doučovanie matematiky pre študentov základnej školy, ktoré môže prebiehať v angličtine alebo šlovenčine podľa preferencie.

Neváhajte ma kontaktovať, ak niekto hľadá pomoc pri učení na anglické maturity, príprave na absolvovanie anglických certifikátov, pokúša sa o odbúranie bariér pri komunikácii či sa začína učiť angličtinu od základov. Ak by niekto chcel skontrolovať či pomôcť s esejami na vysoké školy alebo so známkovanými domácimi úlohami, tak aj na tie sa môžeme zamerať.

Ponúknem pomocnú ruku aj tým, ktorým matematika robí zo života peklo a vysvetlím učivo spôsobom, ktorý bude uchopiteľný a zrozumizeľný. Žiaci budú mať pocit, akoby boli od narodenia matematickí géniovia :). Pomôžem s učením na prijímacie skúšky na strednú školu, s domácimi úlohami alebo hocičím, s čím žiak potrebuje pomôcť.

Mám skúsenosti s doučovaním spolužiakov, ktorí dosahovali slabé študijné výsledky, ale s pomocou doučovania sa im zlepšil študijný priemer.

Plán a štruktúru výučby nastavím individuálne podľa potrieb a požiadaviek žiakov. Teším sa na spoluprácu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Fotky a certifikáty