Viktoria K.

Viktoria K.

Prijíma študentov

Viktoria K.

Prijíma študentov

Doučovanie anglického jazyka v Bratislave za super cenu!

Cena Od 10 €
Doučuje predmety:

Popis



Volám sa Viktória Kovalčíková a som 16-ročná študentka bilingválneho anglického gymnázia. Od malička som bola fascinovaná anglickým jazykom a jeho kultúrou, a preto som sa rozhodla venovať sa jeho štúdiu na vyššej úrovni. Môj zápal pre angličtinu ma motivoval k tomu, aby som dosahovala výborné výsledky vo všetkých mojich anglických predmetoch.

Okrem toho, som sa tiež zapojila do rôznych aktivít, ktoré mi pomáhajú zlepšovať moje jazykové zručnosti. Účasť v anglických konverzačných skupinách a čítanie anglických kníh a novín ma posunuli k plynulejšiemu a presvedčivejšiemu vyjadrovaniu v angličtine.

Svoje schopnosti v angličtine chcem využiť na plné vyučovanie angličtiny a doučovanie. Mám veľkú radosť z pomoci ostatným pri zlepšovaní ich anglických jazykových zručností a verím, že s mojou vášňou a znalosťami budem schopná svojim študentom pomôcť dosiahnuť svoje ciele v anglickom jazyku.

S úsmevom na tvári a oddanosťou angličtine sa teším na príležitosť doučovať anglický jazyk a pomôcť iným študentom dosiahnuť úspech.;⁠-⁠)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min