Ivana T.

Ivana T.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Ivana T.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

vysoko kvalifikovaný učitel španielčiny a angličtiny

  • Doučuje aj online
  • Od  13 €
Cena Od 13 €
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Doučovaniu jayzkov sa venujem už 5 rokov, doučujem teenagerov a dospelých, moje hodiny prebiehajú na zaklade interakcie medzi študentom a učitelom praktickou a zabavnou formou. Hodiny aj material je prisposobeny individualnym potrebam študentov. Snazim sa, aby moji študenti vedeli použiť cudyzí jazyk v praxi a vyvarujem sa hovoreniu slovenským jazykom ak to nie je nevyhnutné.
Pripravím ťa na maturity alebo akúukolvek skušku či prijímačky.
Ucenie anglictiny som studovala na San Diego University v Kalifornii and uz 18 rokov zijem v Mexiku kde som som studovala a naucila som sa spanielsky.
Moja praca lektorky je zaroveñ aj mojim konickom kdeze milujem jazyky.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Na tejto hodine sa zoznamis s tym ako pracujem s mojimi studentami a zoznamime sa. Tiez mi povies, co by si od hodin potreboval a aky styl vyucovanie ti vyhovuje.

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

13 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Patrik L.

Patrik L.

Neoverená referencia

Odporúčam Ivanu ako vynikajúcu lectorku Anglického jazyka. Jej odborné vedenie a predovšetkým nesmierna trpezlivosť pri vysvetlovaný mi pomohla sa pripraviť na maturitnú skúšku. Na jej mieste ja sám zo sebou by som nemal toľko Strpenia a námahy, ako Ivana mala somnou. Vďaka jej podpore a motivácií som úspešne zvládol Maturitu. 😊 Vrelo ju odporúčam , kto sa chce zdokonalovať v Anglickom jazyku alebo úspešne zvládnuť Maturitu .

Odpoveď doučovatela:

Dakujem Patrik.

Marian S.

Marian S.

Neoverená referencia

Ivana posiela materiál na nasledujúcu lekciu s veľkým predstihom, na hodine je vždy mila , trpezlivá , rešpektuje moje potreby…..odporúčam Saludos 🙂