Igor V.

Igor V.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov

Igor V.

Prijíma študentov

Doučovanie biológie po anglicky alebo slovensky za skvelú cenu

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  10 €
Cena Od 10 €
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Po vyštudovaní prestížnej univerzity v Edinburghu v oblasti biomedicíny som sa rozhodol že by som chcel posunúť moje skúsenosti a vzdelanie širšej verejnosti. Z dôvodu výučby po anglicky počas celej akademickej kariéry mi nerobí problém doučovať a vysvetľovať biológiu po anglicky. Na doučovaniach mam najradšej to že sa pri ňom učia obe strany a vždy je čo zlepšovať. Biológiu som mal rad už od základnej školy a chcel by som prebúrať stigmu čistej memorizácie v tomto predmete a priniesť pochopenie a praktickú aplikáciu. Pravé preto moje hodiny spočívajú z otvorených debát, zameranie na všeobecný obraz a učenie hravou formou.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Lukáš B.

Lukáš B.

1 odučená lekcia

Veľmi užitočné a hodnotné lekcie, Igor je veľmi príjemný a skvelý doučovateľ.

Viera G.

Viera G.

Neoverená referencia

Zlatý týpek, nehynúca pozitivita a trpezlivosť, ktorú fakt nechápem odkiaľ zobral. Mal vo mňa dôveru, ktorú som dlho ja už nemala. Štýl učenia je menej cez poučky a viac s príkladmi, prípadne obraznými situáciami (beriem si kredit za prirovnanie Action potential = Black Friday v Alze ;)) ) Veľké plus je znalosť biológie aj v slovenskom, aj v anglickom jazyku - vie to veľmi pomôcť keď ste (ako ja) na bilingválnej škole (+doučuje aj na maturitu). Ak mám pravdu povedať, biológia ma na týchto hodinách znovu začala baviť - škoda len, že som hľadanie doučovateľa prekladala až do maturitného ročníka.. Inými slovami odporúčam, vie naozaj pomôcť a stojí polovicu toho čo väčšina ľudí čo doučuje. Neoľutujete. 10/10

Mariana M.

Mariana M.

Neoverená referencia

Hodiny biológie s Igorom sú veľmi príjemné a uvoľnené a pritom aj zábavne, prispôsobené mojim potrebám vedieť učivo v angličtine. Keď treba, ochotne vysvetlí aj v slovenčine . Oceňujem jeho profesionálny prístup a trpezlivosť. Igora ako doučovateľa môžem len odporučiť! :)

Adrian M.

Adrian M.

Neoverená referencia

Igor je veľmi milý a vtipný chlapík. Nevadí mu zmeniť tému a pomôcť s vecami aj mimo biológie. Vďaka doučovaniu s Igorom nevidím progres len v známkach ale aj vo vedomostiach a chápaniu biológie ako takej. Hodiny s ním ma vždy bavia tak moc že aj 2 hodinovky sa zdajú len ako 30 minút, ale stále preberieme toľko učiva ako za 2 hodiny. Na Igora neviem povedať nič iné ako, aký je dobrý doručovateľ. :) P.S. Je obrovské plus že vie a aj rozpráva po anglicky pretože dokáže pomôcť študentom, ktorý chcú študovať v anglicky rozprávajúcich krajinách.