Katarína V.

Katarína V.

Odpovedá do 1 hodiny, na 60% správ
60% 1 hod
Skúšobná lekcia zadarmo

Katarína V.

Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie anglického jazyka založené na individuálnom prístupe&priateľskej atmosfére

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj! Moje meno je Katarína a pomôžem ti dosiahnuť tvoje ciele&ambície.

Bakalársky titul som získala na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave, konkrétne v odbore anglický jazyk a kultúra v odbornej komunikácii. Vo svojom štúdiu momentálne pokračujem na Metropolitan University Prague, kde sa venujem medzinárodným vzťahom&európskym štúdiám.

Popri štúdiu som mala možnosť pôsobiť v jazykovej škole BiLingvi v Trnave, kde som zistila, že výučba angličtiny nemusí prebiehať len klasickým a nezáživným spôsobom.

Okrem rozvíjania tvojich komunikačných zručností a gramatiky ti dokážem pomôct aj s doučovaním morfológie, fonetiky, syntaxe, no taktiež aj anglickej histórie.

Doučovanie poskytujem v online priestore, vieme sa však stretnúť i osobne v Trnave.

Keďže tvoj komfort je pre mňa prioritou, prvá hodina slúži (v prípade záujmu) ako úvodná konzultácia, kde si vydiskutujeme tvoje ciele a očakávania.

Teším sa na našu spoločnú cestu a na naplnenie tvojich cieľov!


Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 45 min
Štandardná lekcia

15 € / 60 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Veronika P.

Veronika P.

Neoverená referencia

Nikdy som sa anglicky neučila , preto som mala veľké obavy , no asi po prvej minúte s Katkou bolo po nich . Je veľmi trpezlivá , priateľská a cítila som sa na hodinách s nou veľmi uvoľnene . Ma naozaj veľmi priateľský prístup, co je veľká výhoda , lebo sa človek pri nej cíti naozaj super a za pár hodín ma naučila neuveriteľne veľa . Chodila pripravená , nosila mi svoje materiály , ktoré mi nechávala . Za mňa jednoznačne vyhráva Katka a teším sa na ďalšie naše hodiny

Kristína B.

Kristína B.

Neoverená referencia

So slečnou Katarínou som absolvovala už pár lekcií angličtiny a musím povedať, že za mna je veľká profesionálka. Je vidno, že ju doučovanie baví. Hodina prebieha v priateľskom duchu, čiže máte pocit, že komunikujete s kamarátkou na káve, ale po anglicky. Komunikácia v angličtine sa mi po lekciách s lektorkou Katkou naozaj zlepšila a v hodinách s ňou plánujem pokračovať aj nabudúce.