Marianna Z.

Marianna Z.

Odpovedá do 3 hodín, na 57% správ
57% 3 hod

Marianna Z.

Efektívne doučovanie anglického jazyka

Cena Od 10 €
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj!
Volám sa Marianna, mám 19 rokov a vyučovaniu anglického jazyka sa venujem už takmer dva roky. Tento rok som úspešne ukončila štúdium na Gymnáziu Jána Adama Raymana. Študovala som však aj vo Veľkej Británii na Bexhill College, kde sa moja láska k angličtine ešte prehĺbila.
Doteraz učím na jazykovej škole Be Up v Prešove, kde vediem aj individuálne aj skupinové hodiny čo ma naozaj baví. Ako dobrovoľník doučujem angličtinu ukrajincov, a takisto som pripravovala žiakov na maturitu a príjimačky na bilingválne gymnázium.
Taktiež vlastním Cambridge certifikát s dosiahnutou úrovňou C2.

Ponúkam doučovanie anglického jazyka ONLINE či už úplným začiatočníkom alebo aj pokročilým. Môžeme sa venovať gramatike, čítaniu s porozumením, rozširovaniu slovnej zásoby alebo vyslovene trénovaniu a zlepšovaniu rozprávania po anglicky, a teda konverzačné hodiny angličtiny.

So if you would like to speak English, I am happy to help you :)
Ak máš teda záujem, napíš mi správu a môžme sa stretnúť na úvodnej bezplatnej hodine (15-30min), kde sa zoznámime a zistíme čo je treba zlepšovať a kde by sme mohli začať. Online hodiny by prebiehali na platforme Google Meet a mali by 60, poprípade 90 minút.
Čo sa týka ceny- 60minút: 12 eur, 90minút: 18eur.

Taktiež doučujem matematiku či už to je geometria, stredoškolská matematika alebo matematika pre základné školy.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Bronislava Z.

Bronislava Z.

Neoverená referencia

Ďakujem Marianne za to, koľko ma naučila, bez nej by som sa nedostala na školu, ktorú som chcela :), je šikovná, inteligentná a hlavne vie veci PORIADNE VYSVETLIŤ. ODPORÚČAM!!! ( konverzačné hodiny ma bavili najviac, zlepšila som si aj výslovnosť, v angličtine som sa veľmi posunula)