Dana P.

Dana P.

Odpovedá do 5 hodín, na 100% správ
100% 5 hod
Prijíma študentov

Dana P.

Prijíma študentov

nemecký jazyk

  • 3 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €
  • Preferované časy: večer, víkend
Cena Od 20 €
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý deň,
už 9 rokov pracujem na rôznych jazykových školách ako lektorka nemeckého jazyka v Mníchove. Nemčinu ovládam na úrovni rodnej reči, mám certifikát C2 z Goethe inštitútu z Mnichova. Pre mojich krajanov ponúkam touto formou individulánu výučbu, alebo doučovanie nemeckého jazyka online, v rámci celej EU, alebo prezenčne, pokiaľ žijete, alebo pracujete v Mníchove a preferujete takútu formu výučby.
Počas mojej dlhoročnej praxe som získala cenné skúsenosti. Vyučujem začiatočníkov, mierne pokročilých ako aj pokročilých na úrovni B2, C1 alebo C2. Keďže mám okrem jazykového aj ekonomické vzdelanie, pripravujem klientov na pohovory vo fimách, ako aj na rôzne prezentácie v nemeckom jazyku.
Som pravidelne v skúšobnej komisii na ústnych skúškach úrovne B2 v Goethe inštitúte. Licenciu som získala v roku 2021. Venujem sa príprave na jazykové skúšky nie len na Goethe formát, ale aj na Telc, respektíve iné formáty.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Karmen

Karmen

Neoverená referencia

Danka je veľmi milá a trpezlivá učiteľka nemčiny, ktorá dokázala výborne prispôsobiť spôsob výuky mojim potrebám. Pomáha mi zopakovať si nemčinu od úplných základov, tempo prispôsobuje, aby boli hodiny zaujímavé a dynamické. Priebežne sleduje a opravuje moje chyby, snaží sa ma povzbudzovať k rozprávaniu a zapájaniu slovnej zásoby, používa najnovšie učebné materiály, ktoré veľmi šikovne doplní aj o ďalšie na vysvetlenie témy. Je to určite výborná voľba, veľkým bonusom je aj flexibilita pri výbere času, dochvíľnosť a znalosť domáceho nemeckého prostredia. Môžem len vrelo odporučiť a teším sa na naše ďalšie spoločné hodiny nemčiny.

Rafael K.

Rafael K.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť

Kristína T.

Kristína T.

Neoverená referencia

Rada by som Vám napísala zopár slov o Danke. Danka je veľmi ústretová, rada pomôže a už hneď na prvej hodine som mala dobrý pocit z jej prístupu k vyučovaniu. K príprave hodín pristupuje veľmi zodpovedne a prispôsobuje ich mojim potrebám. Gramatiku vysvetľuje ľahko a má odpoveď na každú moju otázku. Na každú hodinu s ňou sa úprimne teším. Už vidím progres v mojej nemčine, aj keď som s ňou zatiaľ absolvovala len niekoľko hodín.

Dominika V.

Dominika V.

Neoverená referencia

Rada by som Vám predstavila Danku, skvelú doučovateľku nemčiny, s ktorou aktuálne spolupracujem. Danka je nielen neobyčajne príjemnou osobnosťou, ale tiež dokáže úžasne prispôsobiť tempo výučby a učebný materiál individuálnym potrebám študenta. Zároveň vie vytvoriť prostredie, v ktorom sa študent cíti motivovaný. Bez ohľadu na to, či máte otázky týkajúce sa gramatiky, slovnej zásoby alebo konverzácie, Danka má vždy odpoveď a vie vysvetliť veci jednoduchým a zrozumiteľným spôsobom. V Danke nájdete výbornú doučovateľku, ktorá Vám pomôže dosiahnuť vaše jazykové ciele.

Lukáš V.

Lukáš V.

Neoverená referencia

S pani učiteľkou som aktívne začal svoju výučbu začiatkom tochto roka s minimálnou znalosťou nemeckého jazyka. V priebehu pol roka sme si spoločními silami prešli online výčbou cez aplikáciu Zoom a výsledok sa prejevil. Pani učiteľka ma pripravila na prácu v Nemecku a s výsledkami ktoré sme dosiahli som sa úspešne zamestnal a začlenil do spoločnosti. Môžem odporučiť ako aj pochváliť spôsob priebehu nemeckých hodín ako aj flexibilitu pri výbere času či už v skorých ranných hodinách alebo naopak pri neskorých večerných hodinách a v neposlednom rade aj trpelzlivosť ktorej trebalo vynaložiť viac než dosť pri mne. 12/10

Fotky a certifikáty