Slavomír B. Overená identita

Slavomír B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 75% správ
75% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Slavomír B.

Prijíma študentov

Doučovanie z biológie.chémie(príprava na LFUPJŠ),angličtiny(B2) a ruštiny (C1)

Cena Od 15 €
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Vitaj! Som skúsený doučovateľ chémie a biológie ,špecializujem sa na prípravu študentov na prijímacie skúšky na lekársku fakultu v Košiciach. Okrem toho ti môžem pomôcť dosiahnuť úroveň B2 v angličtine a C1 v ruštine. Ako študent lekárskej fakulty sám, viem, aké náročné môže byť prijímacie konanie. Moja prax v doučovaní mi dáva jedinečný pohľad na potreby študentov. Spoločne nájdeme spôsoby, ako efektívne dosiahnuť tvoje ciele!

Na obojstrannú výhodu ponúkam špeciálnu zľavu pre skupiny. Pri skupinke 2-3 ľudí sa dohodneme na zľave, čo ti umožní nielen efektívnejšie učenie, ale aj výhodnejšie ceny. Doučujem len online, na platforme, ktorá nám obom vyhovuje, čo ti umožní flexibilitu a komfort vo vyučovaní. Teším sa na naše online stretnutia!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Michal

Michal

Neoverená referencia

Doučovania prebiehali všetky v poriadku, vždy sa dalo dohodnúť na čase aj v skorších ranných hodinách, ale aj neskôr večer. Z hodín som si veľa odniesol a určite boli nápomocné. Môžem len odporúčať.

Vlado M.

Vlado M.

Neoverená referencia

Chcem sa podeliť o úžasnú skúsenosť s doučovaním od Slava. Jeho príprava na prijímacie skúšky na medicínu bola neuveriteľná. Pomohol mi porozumieť aj najzložitejším konceptom jednoduchým spôsobom, čo mi dalo veľkú istotu. Vďaka nemu sa cítim pripravený a vďačný za jeho podporu. Ďakujem ešte raz :D

Sabina I.

Sabina I.

Neoverená referencia

Doučovanie bolo úplne super. Slavomír je veľmi milý a jeho prístup sa mi veľmi páčil. Mal na každé doučovanie pripravené témy ktoré sme preberali. Dalo sa dohodnúť na termíne doučovania aby nám to obom vyhovovalo. Určite ak hľadáte, doučovanie na prijímačky tak veľmi odporúčam!😇