Linda K.

Linda K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 50% správ
50% 1 hod
Prijíma študentov

Linda K.

Prijíma študentov

Online doučovanie angličtiny, nemčiny a slovenčiny prostredníctvom príjemnej komunikácie

Cena Od 13 €

Popis

Ponúkam doučovanie anglického, nemeckého a slovenského jazyka prostredníctvom uvoľnenej komunikácie. Preferujem modernejšiu formu vyučovania - komunikáciu. Gramatika a cvičenia sú taktiež dôležité, no z môjho pohľadu je praktickejšie pracovať prevažne prostredníctvom komunikácie, a tak budete pociťovať zlepšenie už po prvej hodine.

Som študentkou vysokej školy a učenie jazykov patrí medzi moje vášne. Z anglického jazyka mám maturitu a C1 certifikát z jazykovej školy. Navštevovala som takisto aj bilingválne gymnázium, takže ovládam širšie spektrum slovnej zásoby.

Vo všetkom som ochotná sa Vám prispôsobiť, jedinou podmienkou je to, že vyučujem výhradne v online priestore - na všetkom ostatnom sa dohodneme :)

S predmetmi Vám viem pomôcť na rôznych úrovniach. Z maturitnej skúšky som mala samé 1 a ostali mi taktiež aj nejaké materiály, ktoré som si sama spracovala, takže by sme ich mohli počas našich hodín využiť. Takisto Vám viem pomôcť aj s počítaním príkladov vo Wolfram Mathematica.

V doučovaní nie som nováčik, počas COVID-19 karantény som sa tomu aktívne venovala a teraz by som sa k tomu rada vrátila.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

13 € / 55 min