Iveta I.

Iveta I.

Odpovedá do 1 hodiny, na 70% správ
70% 1 hod
Prijíma študentov

Iveta I.

Prijíma študentov

Dlhoročné skúsenosti s doučovaním

Cena Od 14 €
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Mám vyštudovaný 3. stupeň VŠ v odbore aplikovaná matematika. Venujem sa prevažne výučbe vysokoškolskej matematiky, ale doučujem aj študentov SŠ a ZŠ. Preferujem online doučovanie cez MS Teams, s ktorým mám veľmi dobré skúsenosti. Doučujem prevažne v podvečerných hodinách. S doučovaním matematiky mám dlhoročné skúsenosti. Od študentov mám veľmi dobré referencie. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Jozef V.

Jozef V.

Neoverená referencia

Absolvovali sme spoločne 3 mesiace doučovania na prípravu na skúšku z Matematiky. Môžem povedať že to boli najlepšie doučovania aké som absolvoval po všetkých stránkach. Oceňujem najmä profesionalitu, individuálny prístup k môjmu učivu, schopnosť vysvetliť učivo tak aby bolo pochopené, veľkú flexibilitu a prispôsobivosť . Ak máte záujem o doučovania na vysokej úrovni a zároveň v príjemnej atmosfére tak ste na správnej adrese. Teším sa na ďalšie spoločné doučovania.

Dominika M.

Dominika M.

Neoverená referencia

Bola som s doučovaním veľmi spokojná, Iveta pekne vysvetľuje od základov, takže som bola za pár sedení schopná pochopiť učivo z celého semestra. Nemala som žiaden strach opýtať sa, hodiny sú veľmi príjemné. Ďakujem Ivetke, spravila som skúšku na prvý šup vďaka vám :)

Aďka G.

Aďka G.

Neoverená referencia

Paráda. Vďaka Vám som pochopila matematiku a prešla úspešne skúškou🙏🏽som veľmi vďačná, že ste mi pomohli 😊 doučovanie sa nieslo v príjemnej atmosfére a keď som aj niečo nevedela tak nebol problém dovysvetľovať

Mária P.

Mária P.

Neoverená referencia

Úžasný prístup, veľká ochota a perfektné vysvetlenie. Len vďaka pani doučovateľke som na vysokej škole spravila skúšku z matematiky. Ďakujem.