Simona T.

Simona T.

Odpovedá do 5 hodín, na 88% správ
88% 5 hod
Prijíma študentov

Simona T.

Prijíma študentov

Doučovanie základov podvojného účtovníctva jednoducho a efektívne.

Cena Od 17 €

Popis

Ahoj. Volám sa Sima

a budem ťa sprevádzať na tvojej ceste ku základom podvojného účtovníctva. Hlavnou myšlienkou, prečo som začala s doučovaním, bolo pomôcť všetkým študentom, ktorí sa počas vysokej školy ocitli v situácií, že boli hodení do mora účtovníctva, ale nikto ich nenaučil plávať.

Sama ako študent som si počas vysokej školy všímala nedostatky, ktoré pri vyučovaní účtovníctva vznikali. Vysvetľuje tvoj učiteľ ako keby si bol v danom odbore profík? Nestíhaš za ním? Nevieš sa vyznať v poznámkach a prezentáciách? Ponúkam ti záchranné koleso, ktoré ťa z tohto nezrozumiteľného mora zachráni. Chápem, že začiatky vedia byť náročné, najmä v tak zložitom svete, ako je účtovníctvo. Preto sa snažím vysvetľovať všetko učivo čo najjednoduchšie a hlavne zrozumiteľnou rečou. Samozrejme, že sa nevyhneme teoretickým pojmom, ale zároveň ti to vždy vysvetlím na príkladoch, aby si si to vedel čo najlepšie predstaviť v praxi. Učiť sa budeš v priateľskom duchu a uvoľnenej atmosfére .

Počas môjho štúdia som pomohla veľa mojim spolužiakom, ktorí sa trápili s účtovníctvom, ktorí ocenili presne tieto kvality – že im poviem všetko „po lopate“, že sa v prostredí, ktoré im pri učení vytvorím cítia dobre a tak zistili, že účtovníctvo nie je až také náročné, ako im to bolo podané. Práve oni boli mojim hnacím motorom, aby som sa venovala pomoci študentom aj po ukončení štúdia. Ponúkam ti preto svoju pomocnú ruku a nechcem, aby si našu spoluprácu bral ako vzťah lektora a študenta, ale ako pomoc študenta študentovi. Vďaka doučovaniu som mala možnosť spoznať množstvo úžasných ľudí a dovolím si tvrdiť, že vytvorilo aj mnoho nových priateľstiev.

Tak neváham a pridaj sa k nám a sám zistíš, že doučovanie účtovníctva vie byť naozaj hrou.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 55 min