Katarína M.

Katarína M.

Odpovedá do 48 hodín, na 100% správ
100% 48 hod+
Prijíma študentov

Katarína M.

Prijíma študentov

Doučovanie /príprava na Komparo, Maturitu

  • Doučuje aj online
  • Od  12 €
Cena Od 12 €

Popis

Som 28-ročná učiteľka slovenského jazyka a literatúry a biológie na súkromnej základnej škole Narnia, pričom som 3 roky študovala a absolvovala PhD studium lingvistiky-slovenský jazyk.
Milujem pracovať s mladými ľuďmi, preto učím. Mám skúsenosti s prípravou na Komparo, minulý rok som pripravovala v škole svoju triedu deviatakov,a viedla pre nich aj krúžok - doučovanie, kde som ich viac pripravovala, keďže nie vždy stačí na prípravu 1 vyučovacia hodina. Skúsenosti mám aj s prípravou na maturitu zo slovenského jazyka a anglického jazyka, individuálne som doucovala niekoľko študentov...
Biológiu som učila len v škole, ale myslím si, že v prípade potreby na prijímacie konanie zvládam aj to.
Hodiny budú prebiehať prezenčne, ak bude požiadavka, ale preferujem skôr online hodiny (v prípade potreby sa dá aj stretnúť, ak daný žiak žije v Trnave).
Na doucovani si prejdeme všetko, čo je potrebné vedieť či na Monitor či Maturitu. Niekoľko minút či hodín si prejdeme teóriu, testy... niektoré aj na DU... a nastavíme to tak, aby do žiakom stanoveného termínu sme stihli prejst všetko potrebné, pripadne to, čo bude žiak považovať za dôležité, napr. nerozumiem verným členom, ale určovať slovné druhy to viem... budem zohľadňovať individuálne potreby.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min