Tomáš Š.

Tomáš Š.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Tomáš Š.

Prijíma študentov

Ponukám rýchle a jednoduché lekcie elektrickej gitary, basgitary

  • Doučuje aj online
  • Od  11 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 11 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Elektrickú gitaru a basgitaru ovládam na profi úrovni. Jej problematike sa intenzívne venujem 10 rokov a basgitare 5.Vacmenje sa venujem hre trsátkom Zameriavam sa skôr na tvrdší štýl. Punk rock, rock s prvkami metalu, ale aj jemnej akustickej gitary ako kapely The Offspring, Green Day, Blink 182,Sum 41, Horkýže Slíže a tak ďalej. Bez ohľadu na vek a vaše skúsenosti vám rád pomôžem rozvinúť váš potenciál.

Doučovaniu sa venujem cca 3 roky. Za ten čas som si prešiel mnohými výzvami vyučujem nevidiacich ľudí, zťp, mladých starších alebo dôchodcov ku každému človeku som musel mať individuálny prístup a zistiť čo mu vyhovuje a podľa toho s nim naskočiť na spoločnú vlnu. Pri mojej jednoduchej osnove vidím pri študentoch rýchly postup Najviac praxe som získal pri tvorbe vlastných pesničiek čomu sa už venujem 7 rokov.

Zameriavam sa na ideológiu chytiť a hrať. Na mojich hodinách riešime hlavne praktickú časť problematiky. Ak je žiak šikovný je schopný sa naučiť jednu až tri nové techniky za lekciu. Následne rozvíjame naučene prvky a pridávame k ním zložitejšie variácie. Mám vytvorenú jedinečnú učebnú osnovu, ktorá sa skladá z mojich rokmi preverených technik hry na gitare. Môj prístup je individuálny, nezáleží na tom koľko máte rokov, či ste nevidiaci alebo máte „drevené prsty „ pretože každý žiak sa učí svojím vlastným tempom a má svoj vlastný štýl chápania súvislostí.

Naučím vás správnu techniku power akordov, klasických akordov, princíp kompozície sóla rôzne rytmy hrania, tlmenia, spájania akordov . Viem byť taktiež váš mentor, ktorý vás bude v hre posúvať v pred. Spoločnými silami to dotiahneme na vyššiu úroveň.

Vyučujem online alebo osobne v učebnej miestnosti v Bratislave. Pre efektívne doučovanie odporúčam aspoň dve 55minutové hodiny jeden krát do týždňa. Stihneme si preopakovať lekciu z minula a taktiež načrtnúť novu latku, aby ju študent dostal pod kožu.ˇ

Nakoľko chodím do flexibilnej práce čas, ktorý som uviedol v kalendári je len orientačný. Viem vám po dohode poskytnúť hodiny od 8:00 do 21:00 viacmennej celý týždeň. Zatiaľ sa dalo vždy s klientami dohodnúť tak aby to vyhovovalo obom stranám.

Naše nahrávky sme si produkovali taktiež sami, viem vám pomôcť so základmi Editinmu gitarových ,basových a spevových stôp ( podľa potreby aj bicie stopy).Poradím vám ako si nahrať dobre domáce demo, ako si zariadiť svoje vlastne štúdio na čo všetko si dávať v tejto oblasti pozor. Viem vám poradiť vybrať dobru gitaru, struny ako sa starať o gitaru a tak ďalej.

V čom som iný ako ostatní ? Priznám sa vám Áno som samouk. Všetko som sa naučil sám s pomocou internetu a môjho uja, ktorý mi ukázala zopár akordov a obrovskej 9 ročnej driny a odretých prstov z hrania . V mojom okolí boli len základne umelecké školy, ktoré ponúkali hru iba na klasickú gitaru a to nebol smer, ktorý by ma napĺňal. Samozrejme som hľadal učiteľa, ktorý by ma učil tvrdši štýl ale nikdy som Nikoho nenašiel. Tak som sa rozhodol že sa nim stanem Sám. A poskytnem Vám touto formou svoje informácie a skúsenosti, ktoré som sa za tie roky praxe naučil ďalej.

Postupom času som sa naučil vytvárať kompletné kompozície napríklad Intro, Outro, Refrén, Strofa, Bridge spájať ich a následné aplikovať do vlastných pesničiek.

linky na naše pesničky pre predstavu
o mojej hre(gitara, basgitara, spev) nájdete na
youtobe - metamorfóza nebezpečenstvo punku


Prvá hodina je samozrejme zadarmo v nej sa vieme dohodnúť na detailoch a uvidíme ako sa nám bude spolupracovať a ak sa vám zapáči tak sa dodatočne doplatí. ak by bolo niečo nejasne napíšte mi súkromnú správu
Prajem Vám Pekný deň s pozdravom Tomáš

Typy lekcií

Štandardná lekcia

50min jedna lekcia 1h 45 min 2 lekcie za sebou

11 € / 50 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Nellka S.

Nellka S.

Neoverená referencia

Tomáš je veľmi dobrý učiteľ, určite doporučujem všetkým. Mali sme pár hodín a vidím tam už niaky posun. Hodiny sú pohodové, naučné.