Katarína L.

Katarína L.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Katarína L.

Prijíma študentov

Doučím ťa tak, aby si už žiadne doučovanie nepotreboval!

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
Cena Od 15 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Je úplne jedno:

- či si školák alebo manažér,
- či si začiatočník, pokročilý alebo večný študent,
- či sa potrebuješ zlepšiť v konverzácii alebo gramatike,
- či ti chýba zmysel, motivácia alebo sebavedomie,
- či sa pripravuješ na písomku, maturitu alebo pracovný pohovor.

Verím, že jazyky sú pre každého. Treba len objaviť tú správnu cestu k nim.
A ja ťa na tej tvojej budem veľmi rada sprevádzať.

Volám sa Katka a doučovaniu sa venujem od strednej školy. Učím rôzne vekové kategórie a kladiem dôraz na individuálne potreby mojich žiakov a klientov. Snažím sa búrať stereotypy v učení jazykov vytvárané v školskom prostredí a vnášať do učenia zmysel a zábavu.

Okrem priateľskej atmosféry na našich spoločných lekciách môžeš očakávať aj komplexný prístup a rôzne moderné metódy učenia, za ktoré ručím svojim vzdelaním a bohatými skúsenosťami:

- Certifikát IELTS na úrovni C1 z akademickej angličtiny
- Štátna jazyková skúška - anglický jazyk
- Skúsenosti zo zahraničných pobytov počas štúdií
- Viac ako 700 odučených hodín v jazykovej škole

Okrem angličtiny doučujem aj slovenský jazyk.

Bookni si so mnou lekciu a spoločne nájdeme spôsob, ako vniesť do tvojho učenia okrem dobrých výsledkov aj radosť.Prvú skúšobnú lekciu máš odo mňa za zvýhodnenú cenu.

Teším sa na teba!

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

10 € / 50 min
Štandardná lekcia

15 € / 50 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Roman Ž.

Roman Ž.

20 odučených lekcií

Veľmi milá pri doučovaní, profesionálny prístup a vždy vide v ústrety. Ďakujeme

Nina L.

Nina L.

Neoverená referencia

Doučovania zo slovenčiny a z angličtiny s Katkou mi veľmi pomohli zlepšiť sa a ľahko zvládnuť maturitu. Poznámky, ktoré mi posielala boli zrozumiteľné a veľmi dobre sa mi z nich učilo. Pred maturitou ma zo všetkého poriadne vyskúšala a vysvetlila mi učivo, ktorému som nerozumela. Katku veľmi odporúčam všetkým, ktorý potrebujú pomôcť s učivom. Je veľmi ochotná a vždy mi hneď odpísala a vysvetlila aj cez správy, keď som niečo potrebovala. Ďakujem :)

Sofia H.

Sofia H.

Neoverená referencia

Doučovanie zo slovenčiny aj angličtiny s Katkou ma posunulo ďalej. Na hodinách som bola sebavedomejšia a dosahovala som viditeľne lepšie výsledky. Maturita bola vďaka nej tiež bezproblémová. Zameriava sa na dôležité fakty a informácie, ktoré pri maturite žiak potrebuje. Je tiež milá a chápavá. Pri Katke som v strese nebývala a jej spôsob doučovania mi natoľko vyhovoval a bavil ma, že som sa začala pripravovať a učiť omnoho pravidelnejšie ako predtým. Tiež je pedantná a trpezlivá. Pri nej sa doučovanie nedalo flákať. Vie čo robí, v poznámkach čo mi posielala mala poriadok a vzdy sa uistila, že všetkému chápem.

Dana F.

Dana F.

Neoverená referencia

Doučovanie zo slovenského jazyka pomohlo synovi výrazne sa zlepšiť vo vedomostiach, ktoré potreboval predovšetkým na zvládnutie maturitnej skúšky. Počas doučovania sa zaoberali vždy tým čo potreboval prebrať a čo sám považoval za učivo, ktoré neovláda. Zároveň dostával k prebratému učivu veľmi dobre spracované materiály. Bez tohto doučovania by nebol syn zvládol písomnú časť maturitnej skúšky tak, ako ju napísal.

Fotky a certifikáty