Patrícia T.

Patrícia T.

Odpovedá do 48 hodín, na 50% správ
50% 48 hod+
Prijíma študentov

Patrícia T.

Prijíma študentov

Lekcie angličtiny a spevu v Bratislave

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

Ahoj. Volám sa Patrícia. Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, cudzí jazyk a spev nie sú až tak vzdialené témy. V Pop-kultúre je angličtina najpoužívanejším jazykom v piesňach. Či už sa chceš naučiť po anglicky alebo spievať, prípadne obe dokopy, ozvi sa.
ANGLIČTINA
Chceš sa naučiť angličtinu kvôli práci, škole či len tak pre zábavu? Rada ti s tým pomôžem. Doučujem začiatočníkov aj pokročilých každého veku. Chcete aby sa vaše ratolesti učili angličtinu od malička? S radosťou ich vezmem do rozprávkového sveta angličtiny. Aj starší školáci, ktorí potrebujú doučko sú vítaní. Veľmi rada sa prispôsobím tvojim potrebám i metódam, ktorými ti to ide do hlavy najlepšie.
Kvalifikácia: Študovala som na bilingválnom gymnáziu a mám štátnicu C1 z angličtiny so zameraním na humanitné vedy.
SPEV
Či už si malý alebo veľký, veľmi rada ťa naučím spievať. Verím, že spev je ľudskou prirodzenosťou a vyjadrením našej duše. Či už so spevom len začínaš, či sa chceš pripraviť na prijímačky alebo to bol vždy tvoj detský sen, si vítaný/á! Pre mňa je najdôležitejší priestor, z akého sa umenie tvorí. Ako v medicíne tak aj v školstve by malo platiť hlavne neškodiť. Poskytujem bezpečný priestor, kde môžeš naplno rozvíjať svoj autentický hlas a nemusíš sa báť robiť chyby. Tie sú len krokom k úspechu. Je to hlavne o tom si každý moment spevu užívať.
Kvalifikácia: Študovala som spev na Konzervatóriu v Bratislave. Pôsobila som v zbore Slovenského národného divadla. Študujem Demidovu školu herectva.
Demidova pedagogika: Hoci je to herecká škola, jej jadro je aplikovateľné na hocijaký odbor. Zásadný rozdiel je v pedagogickom prístupe. Učiteľ a žiak sú si rovnocenní a učiteľ nie je žiakovým kritikom ale hlavným podporovateľom. Viera žiaka v samého seba je najdôležitejšia. Demidov to opisoval na prirovnaní: úlohou učiteľa nie je poukázať na všetky blchy na psovi ale docieliť aby bol pes dostatočne silný aby ich striasol sám. Cieľom je viesť žiaka postupne k samostatnosti a spoľahnutí sa na vlastné schopnosti. Ďalším dôležitým je kľudné láskavé vyučovacie prostredie bez stresu.
Vyučujem online i prezenčne u teba alebo u mňa (Bratislava - staré mesto). Ohľadom akýchkoľvek otázok ma neváhaj kontaktovať.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min