Daria B.

Daria B.

Odpovedá do 10 hodín, na 80% správ
80% 10 hod
Prijíma študentov

Daria B.

Prijíma študentov

Prispôsobím hodiny angličtiny a ruštiny podľa vašich potrieb :)

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
  • 6 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 20 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte všetci!

Volám sa Dáša a ruština je môj materinský jazyk. Bývam na Slovensku viac ako 4 roky a získala som vysokoškolský titul v odbore prekladateľstvo a tlmočenie (angličtina a ruština). Moji lektori na univerzite Komenského ma toho veľa naučili a veľmi ma inšpirovali k tomu, aby som stala lektorkou. Preto chcem sa s vami podeliť o svoje skúsenosti, ako som sa učila jazyky pomocou kníh, videohier, seriálov a gramatiky.

Angličtina, môj prvý cudzí jazyk, sa stala dôležitou súčasťou môjho života. Vďaka angličtine som sa dozvedela tak veľa o svete mimo mojej rodnej krajiny, spoznala som nových ľudí, užila som si moje obľúbené hry a televízne seriály v pôvodnom jazyku a nakoniec som sa presťahovala na Slovensko a skončila som univerzitu.

Angličtinu som sa naučila hraním videohier, pozeraním videí na YouTube, televíznych seriálov s dvojitými titulkami, prekladaním a zapisovaním neznámych slov a viet, učila som sa aj gramatiku s online lektorom, a to bol pre mňa najlepší spôsob. Štúdium na univerzite prehĺbil moje poznatky a zamilovala som sa do angličtiny ešte viac.

V rámci hodiny môžeme sa venovať vašim obľúbeným videohrám, filmom, knihám, videám na YouTube atď. Pri tvorbe plánu hodiny beriem do úvahy vaše záujmy, preferencie, potreby a jazykovú úroveň.

Môžeme sa venovať aj gramatike, každú tému vám vysvetlím na vlastných prezentáciách (alebo pomocou učebnice) a spoločne si ju precvičíme. Do svojich prezentácií dávam aj rôzne druhy cvičení. Ak ste úplný začiatočník, môžeme začať od abecedy.

Môžeme mať konverzačné hodiny. Môžeme sa porozprávať o knihe, ktorú ste čítali, zahrať si videohru a komunikovať v ruštine alebo robiť niečo iné. Budem analyzovať chyby, ktoré najčastejšie robíte, a na konci každej hodiny o nich môžeme diskutovať.

Čo sa týka mojich pracovných skúseností, pracujem v dvoch jazykových školách v Bratislave s rôznymi vekovymi skupinami. Mám študentov z rôzných krajím aj na inej online platforme. Veľmi si užívam čas, ktorý venujem svojim študentom.

Ďakujem a teším sa na stretnutie s vami! :)

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

5 € / 30 min
Štandardná lekcia

20 € / 60 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Tono M.

Tono M.

Neoverená referencia

Daria je inovatívna učiteľka, ktorá sa nevyhýba rôznorodým učebným aktivitám. Má empatickú povahu, vie zvoliť správny prístup a vďaka svojej veselosti, sa s ňou človek nenudí ani pri gramatike. Môj pokrok v ruskom jazyku je výrazný. Za mňa 5/5.

Stanislav Č.

Stanislav Č.

Neoverená referencia

Hodiny sú na vynikajúcej úrovni, pretože Dária je vždy pripravená na stretnutie. Má adekvátne vzdelanie v jazykovede a preto aj môj progres v cudzom jazyku je celkom rýchly. Odporúčam 10/10!