Viktor M.

Viktor M.

Prijíma študentov

Viktor M.

Prijíma študentov

Unikátne doučovanie anglického jazyka: A1-A2, B1-B2, C1, business

Cena Od 15 €
Doučuje predmety:

Popis

📢 Ahoj!

Volám sa Vik a s nadšením pomáham mojim študentom dosiahnuť plynulosť v angličtine. S 13-ročnými skúsenosťami ako lektor angličtiny som sa zdokonalil v online aj offline prostredí, vďaka čomu je učenie sa pre mojich študentov veľmi pútavé a vysoko efektívne. Študoval som "anglický jazyk a kultúru všetkých anglicky hovoriacich krajín" na Prešovskej univerzite v Prešove a okrem úspešnej kariéry v medzinárodnej korporácii som sa špecializoval na výučbu anglického jazyka. Moje korporátne skúsenosti, v kombinácii s mojimi praktickými skúsenosťami s vyučovaním jazyka, mi dovoľujú poskytovať štruktúrované a na mieru šité lekcie študentom všetkých úrovní, či ide o zlepšenie bežnej konverzácie, obchodnej angličtiny, príprav na rôzne testy alebo zdokolenie úrovne Vašich najmilších detičiek.

💎Prístup k vyučovaniu:

Moja filozofia výučby sa zameriava na podporu podporného a interaktívneho učebného prostredia, ktoré v konečnom dôsledku instantne zvyšuje vášeň pre štúdium angličtiny. Verím, že učenie jazyka by malo byť príjemné, preto do svojich hodín začleňujem zábavné pútavé aktivity, diskusie, rozhovory či rôzne multimediálne zdroje. Či už si začiatočník alebo hľadáš ako zdokonaliť svoje znalosti angličtiny, prispôsobím svoje vyučovacie metódy Tvojim jedinečným potrebám a cieľom. Pracoval som so skupinami aj s jednotlivcami, takisto som sa počas svojej kariéry stretol s každým typom osobnosti, takže či už si extrovert alebo introvert, som schopný prispôsobiť sa a adekvátne pomôcť Ti zdokonaliť sa.

Ponúkam pohodlné a flexibilné online lekcie angličtiny prostredníctvom videokonferenčných platforiem. Tieto virtuálne lekcie sú interaktívne a sú navrhnuté tak, aby vám poskytli rovnakú úroveň ako pri osobnej výučbe. Môžete sa učiť z pohodlia svojho domova a zároveň sa vám bude venovať individuálna pozornosť. Pre záujemcov v Košiciach poskytujem aj osobné lekcie angličtiny na mieste, ktoré vám vyhovuje. Tieto lekcie ponúkajú výhodu osobnej interakcie a praktického precvičovania, ktoré zlepší vaše jazykové zručnosti.


💎Špecializácie:

Konverzačná angličtina
Obchodná angličtina
Príprava na pohovory v anglickom jazyku
Zlepšenie prízvuku a intonácie
Gramatika a písanie
Príprava na TOEFL/IELTS, či iné testy/certifikácie


💎Prečo si vybrať práve mňa:

Neustála zábava + odborné znalosti zároveň
Trpezlivý a povzbudzujúci štýl výučby
Preukázané výsledky úspešnosti študentov
Individuálne plány
Flexibilné možnosti plánovania
Jasná komunikácia a spätná väzba

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min