Simona G. Overená identita

Simona G.

Overená identita
Prijíma študentov

Simona G.

Prijíma študentov

Poď sa si so mnou precvičovať tvoju schopnosť v konverzácií, ponúkam doučovanie anglického jazyku z veľkým dôrazom na výučbu komunikačných schopností

Cena Od 6 €

Popis

Volám sa Simona
Študujem na štvorročnom gymnázií.
Môj level angličtiny je B2 a som budúci nádejný exchange student.
Angličtine sa venujem skoro 11 rokov. Na škole kde dochádzam na hodiny z pani učiteľkou z Indiany patrím medzi top 3 najlepších žiakov v obore anglických konverzácií. Od mala som sa venovala anglickému jazyku a zúčastňovala rôznych akcií ako napríklad súťaži v prednese anglickej poézii kde som získala druhé miesto alebo olympiády v anglickom jazyku kde som sa tiež umiestnila ako druhá.

Doučovaniu som sa rozhodla venovať kvôli tomu že, milujem rozprávanie a komunikovanie a viem , že nie každému vyhovuje prístup učiteľov a chcel by sa tomu venovať viac. Takže to chcem predstaviť ja , spôsob učenia anglického jazyku kde sa naučíš viac ako iba gramatiku a nejaké slovíčka alebo aj ako to využívať v praxi a dokázať bez problémov rozprávať o rôznych situáciach.

Venujem sa iba začiatočníkom ,3. ,4. ,5. ,6. ,7. ročník na Základnej škole.

Doučovanie bude rozdelené do troch častí.
-Prvá bude zameraná na učivo preberané s škole niečo nejasné , nejaké nezrovnalosti, alebo nové slovíčka či úlohy.
-Druhá bude precvičenie cez matériál ktorý budem zasielať. Budem rada ak ho budete mať pri sebe a budeme si to prechádzať. Najčastejšie nejaký text na čítanie s porozumením (zameraný aj na správnu výslovnosť) alebo cvičenia na gramatiku.
- Tretia časť bude iba o komunikovaní a rozprávaní na nejakú danú tému. Napríklad rozoberanie filmov, rozprávky , rozhovory v práci , v škole . Akékoľvek rozprávanie kde môžeme rozvíjať tvoje komunikačné schopnosti.

+naše doučovania budú zahrňovať zasielanie rôznych materiálov , ktoré sa ty budú hodiť do školy (výpomocné tabuľky atď....)

VŠETKO JE NAVRHNUTÉ PRESNE NA TVOJ LEVEL

Typy lekcií

Štandardná lekcia

6 € / 55 min