Tatiana K.

Tatiana K.

Odpovedá do 5 hodín, na 100% správ
100% 5 hod
Prijíma študentov

Tatiana K.

Prijíma študentov

Doučujem ŠS a ZŠ matematiku v angličtine aj slovencine

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €
Cena Od 20 €
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Matematiku učím 21 rokov na Slovensku, aj v USA. Ponúkam doučovanie matematiky od základnej po vysokú školu, vrátane integrálneho a diferenciálneho počtu. Špecializujem sa na doučovanie v angličtine a prípravu na AP Calculus test a Cambridge exam. Ponúkam individuálny a cielený prístup online. Množstvo mojich študentov študuje na prominentných vysokých školách v zahraničí.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Anastasiia S.

Anastasiia S.

1 odučená lekcia

Tatiany môžem odporučiť ako výbornú učiteľku. Matematiku študovala s dcérou (16 rokov)v angličtine, Taťána veľmi dobre vysvetľuje tému.

Dávid B.

Dávid B.

Neoverená referencia

Dobrý deň, s pani Tatianou som bol nadmieru spokojný. Jasne a zrozumitelne vysvetlovala vysokoškolskú matematiku a celkovo po učebnej stránke som bol spokojný. Doučovanie online bolo dobre technicky nastavené, doucovanie vzdy prebehlo načas a taktiez bolo casovo flexibilné. Mal som hodiny predplatené dopredu, a aj po nevyčerpaní všetkých predplatených hodín mi pani Tatiana bez problému vrátila zvýšné predplatené peniaze za nevyčerpané hodiny. V závere teda som bol velmi spokojný a rozhodne odporúčam!