Katarína K.

Katarína K.

Prijíma študentov

Katarína K.

Prijíma študentov

EFEKTÍVNE DOUČOVANIE ONLINE ZO SVETA: Business angličtina, Konverzácie, Deti, Začiatočníci, Pokročilí

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Zdravím vás milí záujemcovia a nadšenci angličtiny!

Moje meno je Katarína a rada by som vám predstavila seba a špecifický štýl, ktorým pristupujem ku vzdelávaniu jazyka.

Na začiatok by som rovno chcela spomenúť cestu svojho vyššieho jazykového vzdelania, ktorá začala na poprednej Rakúskej univerzite v obore Business Consultancy, so zameraním na medzinárodný Marketing a Sales. Univerzitu som vyštudovala v Anglickom jazyku, spolu s IELTS certifikáciou na stupeň C1.

Avšak, rada by som vyzdvihla aj fakt, že práve moje neustále cestovanie a žitie v zahraničí od roku 2014, v krajinách ako Anglicko, Amerika, Rakúsko, Portugalsko a momentálne Ibiza- Španielsko, ktoré mi pomohli s jazykom nadviazať naozaj blízky a intímny vzťah.

Angličtinu dlhšie vnímam ako svoj druhý domovský jazyk a preto ju rada učím organicky, nakoľko sa do nej človek potrebuje postupne zamilovať a prísť jej na chuť.

Počas uplynulého roku som pôsobila a stále čiastočne pôsobím ako lektorka pre deti a dospelých, v jazykovej škole, kde som úspešne odučila desiatky hodín a mnoho spokojných študentov, ktorým som napomohla dosiahnuť ich vytúžené ciele.

Ako vnímavá lektorka, svoje hodiny vediem s hlbokým záujmom o svojich klientov a počas spoločne stráveného času, veľakrát citlivo prichádzame aj na rôzne osobné obmedzenia, ktoré znemožňujú progres a rozvíjanie sa v rámci jazyka, predovšetkým ak ide o komunikáciu - stiahnutý žalúdok, “hrče v hrdle” a nedostatok odvahy prejaviť sa.

Jazyk je cesta, avšak mojím názorom a skúsenosťou je, že nemusí byť útrpná. A preto oddane s klientami hladáme cesty akými si k jazyku ľahšie vytvárajú vzťah- pre každého úplne jedinečný. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky