Veronika H.

Veronika H.

Odpovedá do 6 hodín, na 100% správ
100% 6 hod

Veronika H.

Efektívne doučovanie CHÉMIE - študentka farmácie

Cena Od 7 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som študentkou Farmaceutickej fakulty v Hradci Králové. Vzhľadom na moje študijné zameranie mám vedomosti z chémie, ktoré môžem použiť na doučovanie a podporiť tak niekoho, komu to nejde tak ľahko. Okrem klasickej chémie mám znalosti v organickej chémii, biochémii. Pred štúdiom na vysokej škole som študovala Strednú zdravotnícku školu, ak sa teda nájde aj niekto, kto by potreboval poradiť s odbornými predmetmi - farmakológia, anatómia.... určite ma kontaktujte. Okrem toho rada pomôžem s doučovaním žiakov zo základnej školy - slovenčina, biológia... Cena doučovania sa odvíja od doučovaného predmetu a dosiahnutého vzdelania. Žiaci základnej školy cena 7eur/60min, žiaci strednej školy cena 8eur/60min, príprava na medicínu cena 9eur/60min. Teším sa na spoluprácu s novými žiakmi! Prvá hodina je zdarma. :) V prípade záujmu ma kontaktujte.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

7 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Ingrid D.

Ingrid D.

Neoverená referencia

Hodiny s Veronikou sa mojej dcére veľmi páčia, dcéra je veľmi spokojná, na hodiny sa vždy teší. Veronika je veľmi ústretová, milá, ochotná, vždy sa vieme dohodnúť. Vysvetľuje prakticky a zrozumiteľne. Výborná spolupráca. Odporúčam.

Valentína D.

Valentína D.

Neoverená referencia

Hodiny sú super, je milá a veľmi trpezlivá, pomôže so všetkým. Ak niečomu nerozumiem, nemá problém sa k tomu vrátiť a vysvetliť to ešte raz. Naozaj super a teším sa na ďalšie hodiny. 😊

Юлия Н.

Юлия Н.

Neoverená referencia

Na doučovani nebol žiaden problem, všetko je pochopiteľne. Veronika rada pomôže s ťažkými ulohami a vysvetli to čo si nechápal. Veľmi sa teším na ďalšie hodiny.

Barbora O.

Barbora O.

Neoverená referencia

Doučovania sú super sú príjemne a pokojne nemám pri nich žiaden stres a Anatómii som nikdy nerozumela a tieto hodiny mi veľmi pomohli Veronika je veľmi mila☺️

Lenka P.

Lenka P.

Neoverená referencia

Ďakujem za doučovanie Veronika je veľmi ochotná a milá , pri jej doučovaní sa nebojím už maturity z chémie a príjmačok na VŠ.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Veronika H.

Roztoky

Akú hmotnosť má 10% NaCl potrebná k príprave 250g 3% roztoku NaCl