Oľga P.

Oľga P.

Odpovedá do 13 hodín, na 100% správ
100% 13 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Oľga P.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie chémie a biochémie (aj po anglicky) - ZŠ, SŠ, VŠ, príprava na prijímacie pohovory na medicínu a farmáciu

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Volám sa Oľga Parmar. mám vyštudovanú chémiu na Univerzite Komenského v Bratislave, som študentkou doktorandského stupňa na SAV v Košiciach v odbore Biofyzika. S doučovaním mám 3-ročné skúsenosti, doučujem žiakov základných, stredných a vysokých škôl, pripravujem stredoškolákov na prijímacie pohovory na odbory veterinárstvo, farmácia a medicína. Nakoľko som absolventka bilingválneho gymnázia, môžem doučovať chémiu aj po anglicky. Moje lekcie trvajú 90 minút, obsah prispôsobujem požiadavkám žiakov.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 15 min
Štandardná lekcia

20 € / 90 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Vivien H.

Vivien H.

Neoverená referencia

Chcela by som vyjadriť svoju vďačnosť a obdiv voči pani učiteľke Olge, ktorá ma učí online chémiu. Jej milý a priateľský prístup ma okamžite zaujal a vytvoril príjemné a podporné prostredie na učenie. Olga je neskutočne múdra a má rozsiahle vedomosti v oblasti chémie, ktoré dokáže perfektne vysvetliť aj tým, ktorí s týmto predmetom zápasia. Predtým, než som začala s Olgou, som nikdy nechápala chémiu a mala som s tým veľké problémy. Avšak, Olga má úžasnú schopnosť rozložiť aj tie najzložitejšie koncepty na jednoduché a zrozumiteľné časti. Každú hodinu sa venuje tomu, aby som skutočne porozumela látke, a trpezlivo odpovedá na všetky moje otázky. S radosťou ju odporúčam každému, kto hľadá skutočne kvalitnú a podporujúcu výučbu chémie. Olga je skutočným pokladom medzi učiteľmi.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Vivien za krásne slová, vážim si to.

Katarína P.

Katarína P.

Neoverená referencia

Oľga je skvelá doučovateľka. Bola vždy ústretová a milá. Je veľmi trpezlivá, spoľahlivá a všetko nám vždy pekne naplánovala. Dokázala ma pripraviť na prijímačky za pár mesiacov a som veľmi rada, že som si vybrala práve ju. Ďakujem.

Mirka T.

Mirka T.

Neoverená referencia

So svojou skúsenosťou s Oľgou môžem s istotou povedať že je jedna z najlepších doučovateliek. Čo sa týkalo hodín mala skvelý plán ohľadom rozvrhu ,ktorý mi veľmi vyhovoval , hodiny sme mávali pravidelne čo pre mňa ako študenta bolo veľmi dôležité. Hocikedy som sa mohla spýtať na otázky ktoré som nevedela aj mimo hodín. Ak hľadáte niekoho kto vás vie pripraviť na prijímačky, Oľga je tou správnou voľbou.

Sofia C.

Sofia C.

Neoverená referencia

S výberom doučovateľky a s celkovým doučovaním som maximálne spokojná. Oľga ako doučovateľka disponuje všetkými kritériami od zodpovednosti, organizovanosti, dochvíľnosti, trpezlivosti a škálou ponúkaných vedomosti a skúsenosti. Hodiny sú naplno využite, naplánované a učivo je vždy podľa potrieb dostatočne vysvetlené. Veľká spokojnosť. Ďakujem.