Miriam M. Overená identita

Miriam M.

Odpovedá do 6 hodín, na 90% správ
90% 6 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Miriam M.

Prijíma študentov

Doučovanie chémie a prípravy na prijímacie skúšky od budúcej učiteľky

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
Cena Od 15 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj, nedávno som získala bakalársky titul presne z oboru CHÉMIE na MUNI s celkovou známkou A. Mám za sebou rôzne kurzy z odvetví chémie na aké si spomenieš, od kvantovej chémie až po technológie chemických výrob či biochémiu. Momentálne si k magisterskému naväzujúcemu štúdiu dorábam aj pedagogické minimum. Aktívne doučujem už niečo vyše dvoch rokov, doučujem žiakov od základnej školy až po vysokú školu, od prijímačiek na medicínu či zubarinu až po opravnú maturitu.
Cudzia mi ale nie je ani matematika, z ktorej som zmaturovala na známku A a ktorá ma neustále sprevádza.
Snažím sa veci vysvetliť jednoducho a ilustratívne. Preferujem aktívne hodiny a veľa precvičovania, lebo práve to je tajomstvo úspechu. Snažím sa vždy prispôsobiť danému študentovi na základe jeho požiadavkov. K hodine samozrejme poskytujem dané materiály na precvičenie.
Časovo záleží na spoločnej domluve, ale určite skôr poobede/večer, poprípade cez víkend. Mám tablet, takže ani online výuka nebude problém.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Patricia P.

Patricia P.

1 odučená lekcia

Slečna je veľmi príjemná a všetko zrozumiteľne vysvetlila. Poskytla mi aj materiály. S hodinou som veľmi spokojná. Ďakujem :)

Deleted-cc9399 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Miriam je veľký profesionál jej doučovania mi veľmi veľa pomohli a niekedy mám dokonca pocit, že mám doučovanie s kamarátkou pretože má veľmi milý prístup. Oceňujem to, že Miriam je stale na hodinu pripravená používa vlastne materiáli, ktoré mi pomáhajú aj na hodinach v škole. Miriam hodiny nikdy neruší stale sa vie prispôsobiť a vyhovieť aj napriek tomu že toho má veľa. Krásne dané “učivo” vysvetlí čo najjednoduchším spôsob aby ste tomu pochopili. Jednoducho určite odporúčam.

Rebecca M.

Rebecca M.

Neoverená referencia

Hodina s Miriam bola veľmi príjemná, učivo vysvetlila krok po kroku do hĺbky. Môžem len odporučiť.

Peter J.

Peter J.

Neoverená referencia

Hľadal som doučovanie kôli prijmackam na medicínu a musím povedať že som si nemohol prísť lepšieho doucovatela než je Miriam. Veľmi milé dievča, ktoré je naozaj v chémii ako doma a rozumie jej do úplnej hĺbky. Aj ťažšie učivo vie ľahko vysvetliť aby bolo čo najporozumiteľnejsie a dobre zapamätateľné. Určite vrelo odporúčam!!

Sofia O.

Sofia O.

Neoverená referencia

Skvelý a hlavne priateľský prístup a vysvetlenie. Som veľmi rada, že som si vybrala práve Miriam :)

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Miriam M.

Prosím o vysvetlenie otázky

Maximálny počet elektrónov na vrstve n=4 je prečo 32?