Ema B.

Ema B.

Odpovedá do 9 hodín, na 67% správ
67% 9 hod
Prijíma študentov

Ema B.

Prijíma študentov

Doučím ťa angličtinu, ruštinu a slovenčinu

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj! Volám sa Ema, mám 21 rokov a rada ti pomôžem s učením cudzieho jazyka! Konkrétne ti viem pomôcť s ruštinou ktorú ovládam na rozhovorovej úrovni a mám z nej štátnicu. Momentálne študujem v zahraničí a preto preferujem online formu doučovania. Viem ti pomôcť aj s angličtinou a preto ak potrebuješ zlepšiť svoju komunikáciu, či pozrieť sa na gramatiku neváhaj a napíš.


Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Silvia J.

Silvia J.

Neoverená referencia

Začala som sa učiť angličtinu s Emou, vidím na sebe pokroky. Je veľmi milá a trpezlivá a všetko pekne vysvetlí 🙂

Slávka M.

Slávka M.

Neoverená referencia

Ema B. doučuje nášho syna slovenský jazyk. Je v deviatom ročníku a pripravuje sa na prijímačky. Učia sa online. S doučovaním je spokojný, tvrdí že veľa vecí pochopil, že vie naučiť. Jej prístup je profesionálny, učí skvelou formou, syn si začal viac veriť. Touto cestou sa chcem poďakovať za trpezlivosť a aj za to, že sa začal viac tešiť na hodiny slovenského jazyka.

Ingrid Ž.

Ingrid Ž.

Neoverená referencia

Ďakujem za spoluprácu. Ja som veľmi spokojná, že sa niekto ako vy, venuje individuálne mojej dcére ,keď ja to nedokážem , nakoľko neovládam anglický jazyk.Dcéra je nadšená a spokojná,že sa môže učiť v domácom prostredí. Teraz je v pohode a konečne sa mi pochválila,že aj čítanie jej ide lepšie.Dufam,že to bude tak aj naďalej a ona bude napredovať vďaka VÁM.... Ďakujem 🤗. Žofčáková- spokojná mamička.🙂