Rudolf V.

Rudolf V.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Rudolf V.

Prijíma študentov

Efektívna výuka angličtiny v Bratislave či online, za férovú cenu

Cena Od 18 €/hod
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte :)

Volám sa Rudolf, okrem angličtiny sa venujem profesionálne aj grafickému dizajnu.

Strávil som 7 rokov študijne aj pracovne v zahraničí. Aj v škole, aj v práci som bol súčasťou medzinárodných kolektívov, angličtinu v hovorenej aj písomnej forme využívam pri práci denne už dlhé roky. Podľa medzinárodnej certifikácie je moja úroveň angličtiny C1.

Ak by ste skôr potrebovali ísť od základov, zvyknem doučovať podľa učebnice z jazykovej školy, kde vieme ísť v rámci výuky tematicky krok za krokom, čiže vysvetlenie gramatiky, použitia časov, vetnej skladby a výslovnosti.

Lekcie pre mierne pokročilých majú skôr konverzačný charakter, sú určené pre ľudí, ktorí už ovládajú základy gramatiky a majú slovnú zásobu dostatočnú na to, aby už vedeli viesť aspoň jednoduchú konverzáciu. Budeme sa rozprávať na témy, ktoré sú pre vás zaujímavé, ktoré sa týkajú vašej práce, či vašich záujmov.

Z mojej skúsenosti si človek najlepšie zlepšuje znalosť jazyka interaktívne, čiže sledovaním filmov, videí, čítaním kníh či časopisov, a následnou konverzáciou, kde si nadobudnuté znalosti aktívne precvičí v komunikácií. Ak máte problém s používaním časov či slovnou zásobou, nemám problém v hocičom poradiť.

Takisto formu výuky viem prispôsobiť vašej preferencií. Ak vám vyhovuje komunikovať po anglicky celý čas, nie je problém. Ak je pre vás lepšie prepínať do slovenčiny a dovysvetliť si priebežne veci, ktoré vám nie su jasné, je to tiež v poriadku. Ak si chcete zlepšiť aj písomný prejav, zadám vám jednoduché domáce úlohy. Snažím sa, aby sa forma výuky čo najefektívnejšie prispôsobila vašim potrebám a znalostiam.

Lekcie prebiehajú online, prípadne v rámci Bratislavy.

Ďakujem.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Rudolf V.

V akom programe to urobit

Neviem domacu ulohu,ako nato