Anna Š.

Anna Š.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod

Anna Š.

Výučba nemčiny a taliančiny v Nitre, alebo on-line

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  12 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede
Cena Od 12 €
Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Lekcie ušité priamo na mieru klienta, zameriavam sa na jeho potreby, podľa toho, či potrebuje viac pomôcť s hovorením, s objasnením gramatických javov, či treba precvičovať viac písomný prejav.
Najideálnejšie je samozrejme, ak sa zameriame na všetky spomenuté zručnosti.
Mám skúsenosti s výučbou rôznych vekových kategórií.
Doučovanie ponúkam od 8:15 - 15:00.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Katarina B.

Katarina B.

Neoverená referencia

Lektorka Anka, je veľmi skúsená a jazykovo zdatná aj vďaka skúsenostiam v zahraničí. Počas štúdia na gymnáziu som využila možnosť pravidelného doučovania u pani učiteľky. V nemeckom jazyku sme viedli konverzáciu na určitú tému podľa zadania. V štúdiu ma to posúvalo vpred, a pomohlo mi to plynule sa zapájať do rozhovorov na vyučovacích hodinách.

Veronika K.

Veronika K.

Neoverená referencia

Pani lektorka Šranková ma začala učiť približne pred rokom a pol. Doučuje ma nemčinu, pričom som predtým s daným jazykom nemala nikdy žiadnu skúsenosť. K výučbe pristupuje zodpovedne, s predošlou prípravou. Veľmi oceňujem fakt, že výučba nie je striktne viazaná na nejaký typ učebnice, pracujeme aj s vypracovaním jej vlastných cvičení. Okrem toho mi pripravuje a vyhľadáva aj články, ktoré spolu po prečítaní a preklade následne ďalej analyzujeme z hľadiska gramatických javov a konverzujeme o texte.