Isidora N.

Isidora N.

Odpovedá do 11 hodín, na 90% správ
90% 11 hod
Skúšobná lekcia zadarmo

Isidora N.

Skúšobná lekcia zadarmo

Gitara u profi gitaristky pre každého :)

Cena Od 15 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Ahoj, volám sa Isidora a mám 23 rokov. Klasickej gitare venujem 15 rokov a mám vyučovaciu prax na ZUŠ už 4 roky.
Základnú a strednú umelecku školu som absolvovala v Novom Sade, v Srbsku. Na Slovensku som vyštudovala hru na gitare na Výsokej škole múzických umení v Bratislave u najlepšého slovenského gitaristu, Karola Samuelčíka. Počas štúdia som absolvovala 2 semestre v zahraničí na Conservatorio Superior de Música de Vigo (Španielsko) a Akademii muzycznej v Krakove (Poľsko). So žiakmi rieším techniku, pravidelné držanie nástroja, uvoľňovanie pri hre, zoznamujem ich s rôznými žánrami hudby. Používam učebnice z celého sveta, ale aj sama píšem skladby/cvičenia pre ních. Pristupujem vždy individuálne, priateľský a zodpovedne :) Viem učiť v slovenčine, angličtine a srbčine.

Nakoľko môj aktívny umelecký život vyžadoval veľa cestovania a pobytov v zahraničí, na vysokej urovní ovladám anglický jazyk. Ak by si chcel cvičiť konverzačnú angličtinu, rada sa ti budem venovať!

Ak cheš cestovať do akejkoľvek krajiny na Balkáne, je veľmi užitočné poznať srbský jazyk, pretože mu rozumejú všetci Balkánci. Rada ťa naučím základné frázy a si pripravený!

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 45 min
Hodina gitary

Cena môže byť dohodnutá po skúšobnej lekcie

25 € / 55 min
Angličtina - cvičenie konverzácie pre začiatočníkov

15 € / 55 min
Srbčina

15 € / 60 min