Brayan J.

Brayan J.

Odpovedá do 5 hodín, na 90% správ
90% 5 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Brayan J.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Best Spanish classes

  • 5/5 (hodnotili 4 študenti)
  • 124 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  18 €
Cena Od 18 €
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Hello everyone my name is Brayan I am from Oaxaca Mexico. I have five years experience teaching Spanish. I have experience teaching children and teenagers. Furthermore, I have worked for over three years in an international private school as a bilingual teacher. I am currently working in a Spanish school based in Oaxaca City and I also work tutoring elementary students on weekends with Spanish and English grammar as part of a non-profit association.


I have B.A. in education from the Autonomous University Benito Juárez of Oaxaca.


I have a TOEFL with a Score 571.


My methodology is based in your particular goals. On the First class, we will set your goals and I will present to you a study plan that adapts to it.

I try to combine the three aspects to learn a language, reading, writing and listening. I combine the three of them to help you to improve your Spanish in the best way possible.


Likewise, I use interactive pictures, flashcards, games and interesting games to help you to engage into the lesson. I will add to our class random facts and Mexican cultural knowledge.


At the end of the class, I'd review with you the most important point of the class to clear your doubts.


I invite you to book a trial lesson with me. If you want to learn Spanish in a fun way and become fluently on the language. Click on the trial lesson button.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Get a trial lesson for free :) And let's work together

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Martin B.

Martin B.

103 odučených lekcií

Hľadala som učiteľa pre 14 ročného syna a Brayan bol šťastná voľba. Z lekcií sme od začiatku úplne vylúčili slovenčinu, komunikácia prebieha len v španielčine a v prípade potreby v angličtine. Od prvej on-line hodiny bolo jasne, že hodiny budú pútavé a udržia pozornosť syna. Brayan najskôr systematicky preklepol synove vedomosti a na základe zisteného začal so synom pracovať na chýbajúcich gramatických vedomostiach a slovnej zásobe. Páči sa mi, že Brayan na hodinách používa interaktívne cvičenia, kde daný gramaticky jav alebo slovíčka precvičuje rôznymi spôsobmi. (doplňovačky, pexeso, rôzne hry....). Brayan pracuje so synom na slovnej zásobe v ucelených tematických blokoch, slová ktoré majú tvoriť základnú slovnú zásobu. Takisto pravidelne opakujú už prebraté slovíčka a gramatiku. Po hodine Brayan vždy zasiela cez chat on-line linky na cvičenia kde si možno samostatne precvičovať prebrané učivo a takisto dáva pravidelne feedback , po prípade konzultuje postrehy z hodín. Brayan je výborný učiteľ a vrelo ho dopočujem všetkým ktorí chcú napredovať v španielčine.

Hugo T.

Hugo T.

13 odučených lekcií

Za posledné 4 hodiny ktoré som si rezervoval, som sa naučil viac ako v škole. Neuveriteľne dobrý učiteľ.

Naďa J.

Naďa J.

6 odučených lekcií

Brayan je veľmi dobrý učiteľ. Hodiny sú interaktívne, a človek sa veľa naučí. Komunikujeme hlavne po španielsky a v prípade potreby po anglicky (ale niektoré veci sa už dajú aj v slovenčine). Za pár hodín sme prebrali veľa gramatiky a nových slovíčok. Môj level je zhruba A2 a veľmi rýchlo sa dostáva vyššie. Brayan mi posiela aj linky na opakovanie a počúvanie ako domácu úlohu, takže sa ani medzi hodinami nenudím. Určite odporúčam.