Katarina B.

Katarina B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Katarina B.

Prijíma študentov

Ucitelka anj s mnozstvom skusenosti s doucovanim

  • 2 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €
Cena Od 15 €
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj, som byvala ucitelka anglickeho jazyka a popri klasickom vyucovani v triede som sa vzdy venovala i individualnemu doucovaniu. Momentalne doucujem online, ale to nemeni nic na tom, ze hodiny sa nesu v pohodovej atmosfere s dorazom na individualne poziadavky.
Ak potrebujes pomoct s pripravou na maturitu, gramatikou, alebo potrebujes precvicit rozpravanie, nevahaj a kontaktuj ma. Rada pomozem na tvojej ceste k zlepseniu komunikacie v anj.
Mam za sebou mnozstvo doucovani, avsak nie vzdy na tejto platforme a viem poskytnut i odporuciania od byvalych ziakov.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Nicole S.

Nicole S.

Neoverená referencia

Katka je skutočným prínosom pre všetkých, ktorí sa chcú zdokonaliť v angličtine. Ja som sa konkrétne pripravovala na skúšky CAE C1 Advanced a po hodinách s Katkou som sa cítila o dosť istejšie, veľmi mi pomohla. Jej flexibilita a schopnosť prispôsobiť sa potrebám študentov je obdivuhodná. S jej dobre pripravenými lekciami a kvalitnými materiálmi je učenie veľmi účinné. Pokiaľ ide o atmosféru počas doučovania, Katka vytvára príjemné prostredie. Okrem toho je veľmi tolerantná aj voči cenám, čo umožňuje študentom dohodnúť sa na cenovo dostupných možnostiach doučovania. S radosťou odporúčam hodiny s Katkou všetkým, ktorí hľadajú skúseného a príjemného učiteľa, ktorý vie efektívne pomôcť pri zdokonalení sa v jazyku.