Cédric G.

Cédric G.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Cédric G.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Native speaker teaching French for all levels.

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 3 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Bonjour ! Ahoj ! Hello !

Chcete sa naučiť francúzsky s rodeným hovoriacim, zdokonaliť sa v jazyku, alebo máte špecifickejšie potreby (napr. príprava na skúšku)? Rád vám pomôžem úspešne dosiahnuť vaše ciele!
Som francúzsky rodený hovoriaci a mám 10+ ročné skúsenosťami s doučovaním na všetkých úrovniach (A1-C1), a spolupracujem s jazykovými školami na Slovensku.

Poskytnem vám všetky učebné materiály prispôsobené vašim potrebám.

Učím len online.

Teším sa na skoré stretnutie !


Do you want to learn French with a native speaker ? Whether you just want to improve your command of the language, or have more specific needs (e.g. preparing for an exam), I will be happy to help you reach your goals !

I am a French native speaker with 10+ years of experience of providing tutoring at all levels, and I collaborate with language schools in Slovakia. Through an effective method, I can help you learn whatever topics you specifically need, from the basics of the language to more advanced topics.

I will provide you with all the learning material, customized to your specific needs.

I teach online only.

I am looking forward to meeting you soon !

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 30 min
Standard lesson

20 € / 60 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Julia G.

Julia G.

1 odučená lekcia

Cédric is a great teacher. He is very professional and always well prepared, always finds a way to explain things clearly, but is also very friendly at the same time. The fact that he is a native speaker is also a great advantage. I can only recommend him! Thanks so much for your help Cédric !

Odpoveď doučovatela:

Merci beaucoup Julia !

Jana S.

Jana S.

Neoverená referencia

So Cedricom absolvujem konverzačné hodiny na rôzne témy pre rozšírenie slovnej zásoby a budovanie sebavedomia v rozprávaní v jazyku. Oba ciele sa mi daria dosahovať veľmi dobre. Hodiny sú vopred pripravené, vždy vyplníme celý čas a úroveň zodpovedá tomu, aby som sa počas hodiny cítila komfortne, ale zároveň aj napredovala. Ľudsky je to veľmi milý, chápavý človek. Ja vrelo odporúčam 😊

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne Janka! Teším sa na našu ďalšiu lekciu.

Sylvia S.

Sylvia S.

Neoverená referencia

Cedric is very good teacher. He is always prepared with interesting plan of lesson. He has ability to fulfill proposals and demands of students needs. He leads students to achieve progress in language level. He is very flexible with times and schedules of lessom. Merci bcp pour ton apprentissage.

Odpoveď doučovatela:

Merci Syvlia! Bonne chance à toi pour la suite!

Dagmar M.

Dagmar M.

Neoverená referencia

Cédric doučuje moju dcéru Rachel francúzsky jazyk (FRJ). Celý vyučovací proces má systém a logiku. Rachel veľmi vyhovuje jeho štýl. Je vždy pripravený a ochotný riešiť aj aktuálne potreby Rachel, ktoré momentálne preberajú v škole. Výučba prebieha ANJ - FRJ. Jeho prístup je na jednej strane veľmi profesionálny a zodpovedný, na strane druhej ústretový a priateľský. Touto cestou by som mu veľmi rada za Rachel poďakovala a zaželala mu veľa šikovných študentov so záujmom o FRJ. Dagmar

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne! S Rachel je radosť pracovať.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Cédric G.

minulý čas

ako poviem " včera pršalo" ," bolo škaredé počasie" "zajtra bude veterno"